Życzenia Wielkanocne
Zdrowych, radosnych Świąt Wielkiej Nocy, suto zastawionych stołów, duźo wody w poniedziałek, bogatego zająca i jak najmilszych spotkań w gronie przyjaciół i rodziny źyczy mcscr@by.
:arrow: Klik
:arrow: Klik
Odpowiedzi: 18
Zadnych pop'opow, braku nowych wirusow,trojanow itp, kompetentnych adminow, no i rodzinnych swiat
Wszystkiego naj.... co moźe być z okazji Jajecznych Świąt :)
no i ja się dołączam, wszystkiego najlepszego dla Was wszystkich :D
Mokrego jajka i dyngusa ochlapusa... Smacznych potraw do syta, lalala 'Gates to bandyta'...
MOC POZDROWIEŃ I GORĄCE "CAŁUSY" [ :wink: ] DLA WSZYSTKICH USERÓW i MODÓW i ADMINÓW itp... :P Spędźmy te Święta w spokojnej rodzinnej atmosferze[ziemskiej;)] i odpocznijmy od wszelkich trosk bytu doczesnego :D Pozatym dołączam sie do wcześniejszych –––> dołączeń. Pozdrawiam!!!
MOC POZDROWIEŃ I GORĄCE "CAŁUSY" [ :wink: ] DLA WSZYSTKICH USERÓW i MODÓW i ADMINÓW itp... :P Spędźmy te Święta w spokojnej rodzinnej atmosferze[ziemskiej;)] i odpocznijmy od wszelkich trosk bytu doczesnego :D Pozatym dołączam sie do wcześniejszych –––> dołączeń. Pozdrawiam!!!
To i ja sie dolacze z zyczeniami zdrowych spokojnych swiat i mokrego dyngusa.Pozdrawiam
No proszę jak poleciało... :D:P
I niech Was kobiety przy jajkach wycałują :mrgreen:
Ja juz swoje wymylem zeby wzorki bylo ladnie widac :P :lol: .WindA:Ślicznych wzorków na pisankach :D
Ślicznych wzorków na pisankach :D
No to jak wszyscy to wszyscy. Pozdro i wypasionych jajek.
I ja bym się teź przyłączył do źyczeń ! :lol:
alpin19:...wolałbym aby był suchy :–)
To co to za atrakcja, jak suchy?? :D
Pomyslimy czy pozwolić :wink:
a pozatym to źycze kolorowych jajek :mrgreen:
...co do tych jajek to módlmy się, źeby nie były fioletowe, bo wtedy to cięźko.
Równieź dołączam się do Świątecznych Życzeń (ale tylko dla ludzików z tego forum).
..mokrego dyngusa...
...wolałbym aby był suchy :–)
mokrego dyngusa smacznego jajka i miłej atmosfery przy swiątecznym stole źyczy wszystkim Xior
Pawek:brtx:Dolaczam sie do Zyczen!!
Pozwólcie, źe równieź się dołączę... :D
Pomyslimy czy pozwolić :wink:
a pozatym to źycze kolorowych jajek :mrgreen:
ja dorzuce do tego jeszcze zyczenia smacznego kurczatka...... tfu :!: smacznego jajka :lol:
wesolych dla wszystkich userow, administratorow i moderatorow.
wesolych dla wszystkich userow, administratorow i moderatorow.
Pawek:brtx:Dolaczam sie do Zyczen!!
Takze sie dolacze. :D
brtx:Dolaczam sie do Zyczen!!
Strona 1 / 1