Zwis podczas instalacji daemona
Hmm.. witam, otoz mam malusienki problemik. Podczas instalacji daemoon tools – lze (ludzki zaklad energetyczny) postanowil mi odciac chwilowo prad. Po ponownym wlaczeniu kompa w folderze program files nie bylo plikow programu, w dodaj usun programu rowniez nie ma a mimo to wirtualny dysk jest w moim komputerze. Podczas ponownej proby instalacji daemon tools instalator wyswietla blad. Co w tym przypadku robic? jak usunac wirtualny naped?
Rebe wspominal kiedys o usunieciu jakichs rejestrow, pytanie ktorych..
prosze o pomoc..
prosze o pomoc..
Odpowiedzi: 3
ale ja demona nie mam w ogole zainstalowanego... nie moge go ponownie zainstalowac...
DMX:Hmm.. witam, otoz mam malusienki problemik. Podczas instalacji daemoon tools – lze (ludzki zaklad energetyczny) postanowil mi odciac chwilowo prad. Po ponownym wlaczeniu kompa w folderze program files nie bylo plikow programu, w dodaj usun programu rowniez nie ma a mimo to wirtualny dysk jest w moim komputerze. Podczas ponownej proby instalacji daemon tools instalator wyswietla blad. Co w tym przypadku robic? jak usunac wirtualny naped?
prosze o pomoc..
Mialem kiedys taki problem plytke mialem zainstalowanom w demonie wlanczam kompa i jak wloncze jakis folder czy ikonke to sie tnie wiec nie wiem czy masz tak samo to trzeba wyłączyc deomona ze by jzu jego plytka nie byla w staci tą którą zalonczyles do demona
czy mozna prosic po polsku??
Strona 1 / 1