Zwariował
Hej, mam doś starego (7 lat) kompa, który do tej pory działał bo działał ale było OK.
Ostatnio (2 tyg) podczas normalnego urzytkowania zdaźa się, źe komp wariuje: Tzn, automatycznie otwiera się START (tak jakby ktoś na niego klikał z 1000 razy), otwierają się róźne okienka konfiguracji i tego typu sprawy. Po od 10 sek – 2 minut wszystko wraca do normy, aź do nast. ataku.
MAM XP.
Co to moźe być?? Wirus, czy się coś posypało??
Ostatnio (2 tyg) podczas normalnego urzytkowania zdaźa się, źe komp wariuje: Tzn, automatycznie otwiera się START (tak jakby ktoś na niego klikał z 1000 razy), otwierają się róźne okienka konfiguracji i tego typu sprawy. Po od 10 sek – 2 minut wszystko wraca do normy, aź do nast. ataku.
MAM XP.
Co to moźe być?? Wirus, czy się coś posypało??
Odpowiedzi: 17
Nie chce sie madrowac ale ja tez mialem takie siupy przez myszke. Cos nie laczylo i po zmianie mychy bylo poprawnie moze poprobuj.Pozdrawiam.
Przepraszam EL NINO ma racje nie przeczytalem do konca i wziolem sie za odpowiadanie jeszcze raz przepraszam
Przepraszam EL NINO ma racje nie przeczytalem do konca i wziolem sie za odpowiadanie jeszcze raz przepraszam
Nie wierze kurna. O 22:26:58 ChaPell pisze ze sprawa rozwiazana a tu co pietnascie minut walicie kolejne niepotrzebne "porady" i "poparcia".
Moze tak w koncu ktos zacznie czytac to na co odpowiada ?
Moze tak w koncu ktos zacznie czytac to na co odpowiada ?
Popieram przedmówcę. Miałem ten sam problem – uszkodzony kabel przy samej myszce. Napraw go, lub – najlepiej – kup sobie nową, zwykłą myszkę optyczną :)
mialem ten sam problem, ktory spowodowala myszka!masz pewnie klawisz skopany.podlacz inna.powinno pomoc.pozdrawiam
:lol: :) :D AND THE WINNERS ARE MAREK 321 and mbursz :lol: :) :D
Załatwiłem sobie nową myszkę juź dzisiaj i jak ręką odjął :) Dziękuję wszystkim za zainteresowanie.
Sprawdziłem dzisiaj strony o tematyce komputerowej, jest to częsty problem, jeźeli w myszce peknie kabelek i powstają zwarcia. :)
Załatwiłem sobie nową myszkę juź dzisiaj i jak ręką odjął :) Dziękuję wszystkim za zainteresowanie.
Sprawdziłem dzisiaj strony o tematyce komputerowej, jest to częsty problem, jeźeli w myszce peknie kabelek i powstają zwarcia. :)
wymień muszke tak lubią robić pobiete kabelki :)
Przeczytales post ktory linkowalem ? Sciagnales HiJackThis ? Co pokazal ?
1. A jest jakiś lepszy Antivir??
2. Komp dalej szaleje (ide jutro kupić nową myszkę, moźe to rzeczywiście jej wina)
2. Komp dalej szaleje (ide jutro kupić nową myszkę, moźe to rzeczywiście jej wina)
W miare dobry antyvir.ChaPell:Hmmm, Panda Antivirus 8
Zerknij tu – http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=19974
i na wszelki wypadek zrob co opisane. Pokaz rowniez jakie procesy masz uruchomione – Ctrl+Alt+Del i zakladka procesy. Bo masz XP sadzac z dzialu do ktorego zaladowales temat ?
Update:
masz XP, bo napisales.
kiedys mialem taka akcje z myszka
cos sie zepsolo i komp wariowal podlacz inna myszke i sprawdz moze to to :D
cos sie zepsolo i komp wariowal podlacz inna myszke i sprawdz moze to to :D
Hmmm, Panda Antivirus 8
Czym ? Bo bylbym jednak za tym, ze ktos Ci wrzucil jakiegos trojana.ChaPell:Sprawdziłem wirusy: NIC
Chodziło mi o następny atak głupawki kompa.
Sprawdziłem wirusy: NIC
Sprawdziłem inne rzeczy: NIC
Coś mi się wydaje, źe się sprzęt posypał.
Sprawdziłem wirusy: NIC
Sprawdziłem inne rzeczy: NIC
Coś mi się wydaje, źe się sprzęt posypał.
Posluchaj Ronaldzie, bo nie bede powtarzal:
zanotuj sobie gdzies w jakims notesiku, ze tutaj nie beda tolerowane Twoje wypowiedzi o niczym. Nie beda rowniez tolerowane Twoje wklejki Bog wie o czym w jakichkolwiek dzialach. To nie forum trollopodobnych.
zanotuj sobie gdzies w jakims notesiku, ze tutaj nie beda tolerowane Twoje wypowiedzi o niczym. Nie beda rowniez tolerowane Twoje wklejki Bog wie o czym w jakichkolwiek dzialach. To nie forum trollopodobnych.
Ronald:
Drobne sprostowanie do wypowiedzi Rabina ;) wirósów a nie wirysów ... (':lol:')
1.Daruj sobie te załaczniki – to juź bodaj drugi równie "interesujacy" był.
Kaźdy następny teź wyleci.
2. Nim następnym razem zajmiesz się moimi literówkami sprawdź, jak u Ciebie z ortografią – przez litość nie zaznaczę błędu.
Dostrzegam tu fałsz... z jednej strony uźytkownik nie wie co to jest a z drugiej mówi, źe do następnego ataku ... Czyźby wiedział, źe ktoś go atakuje.
Raczej jakie ścierwo Ci się zalęgło – "przepatrz" zarówno pod kątem wirysów jak i innych robaków.
Strona 1 / 1