Zuźycie procesora i struktór pliku
Niewiem czy w dobrym miejscu pisze ale poczebuje pomocy dlaczego zuzycie procesora mam na 100% zawsze a Struktóre plików mam na 125MB na początek i z kolejnymi instalowanymi programmi mam coras wiencej w pasku zadań mam Internet Seciurity, Tlena, i struktóre plików mam na 225MB co jest grane ?
Odpowiedzi: 8
Wszystko juz masz w porzo... :!: Gratulacje ;)
No proces bezczynności to akurat dobrze pokazuje. Ten proces pokazuje ile zasobów procesora jest wolnych.
Proces bezczynności zajmuje bardzo duźo ;( a tak z programów to juź nic niemam co by tak zajmowało a jednak teras mam non stop tylko 80% to juź coś. Czuje sie jak by mój komp miał wsadzone 16 ramu wszystkie gry skaczą nawet DIABLO 1 :twisted:
No wiecie panowie... Ja mam na starcie 325 mb uzycia strn... :!: A procek wolny... W xp to jest nowrmalne.... Sprawdziles co ci zajmuje tyle proca, jaki pragram...
Spróbuj jakimś CacheMaster'em, czy CacheMan'em. Jest chyba jeszcze coś takiego jak MemTurbo.
ogólnie mam 1024 2x256 i 512
A ile tak dokładnie masz Ramu ? Jest taki program który czyści pamięć ram tylko chwilowo wyleciał mi z głowy ;/
procek załatwiony a struktóra plików zrzera mi teras 250mb co jest wszystko łazi ja by było 16mb ramu
Strona 1 / 1