Zrzut obrazu z Pc na Tv
Witam
Kupiłem dzisiaj kabel aby podłączyc telewizor do Pc. Wszystko podłączyłem tak jak ma być, w sterownikach do grafiki wykrywa telewizor. Chciałem sie dowiedziec jak zrzucic obraz z komputera na telewizor. Mam windowsa Xp i GeForce4 Ti 4200 (ze sterownikami 77.72_win2kxp_english_whql)
Kupiłem dzisiaj kabel aby podłączyc telewizor do Pc. Wszystko podłączyłem tak jak ma być, w sterownikach do grafiki wykrywa telewizor. Chciałem sie dowiedziec jak zrzucic obraz z komputera na telewizor. Mam windowsa Xp i GeForce4 Ti 4200 (ze sterownikami 77.72_win2kxp_english_whql)
Odpowiedzi: 12
ustaw na pal–secam.
A co mam zrobić jesli wszystko powyzsze mi sie udało...i pozostał jeden problem...mianowicie obraz na tv jest czarno–bialy....ustawilem na Pal–b
Jak zainstalowałem ten program TVtool to jest wszystko ok :D a moze ktoś wie jak to ztobić bez zadnych programów??
TVTool spróbuj.
Potrzebuje dwóch wyświetlaczy, ale próbowałem dać jako ekran domyślny TV i dalej biały ekran. Jak przestawiam cos w sterownikach to nic sie nie dzieje na TV.
probowales podlaczyc kompa tylko do tv? na moim 4200 z tymi samymi sterownikami wszystko 'sie samo robi' i obraz na tv jest. chyba, źe potrzebujesz obu wyświetlaczy...
nie działają opcje ze sterownika?
odbiór sygnału w tv nie jest przestawiony na RGB?
nie działają opcje ze sterownika?
odbiór sygnału w tv nie jest przestawiony na RGB?
Dzisiaj wziołem rozebrałem wtyczke euro i zmienilem kolejnosc kabelków bo były zle ustawione. Jak uruchamiam komputer to juz kiedy biso zaczyna pracowac to jest obraz na TV do czau jak pojawi sie pulpi (załadują sterowniki do grafiki). Jak odinstaluje sterowniki to wszstko caly czas jest OK. Co mam zrobić aby było cały czas dobrze??
kabel mam taki http://www.allegro.pl/show_item.php?item=64755758
dzwięk jest na telewizorze, telewizor przełączony na AV, a obrazu nie ma (czarny ekran)
dzwięk jest na telewizorze, telewizor przełączony na AV, a obrazu nie ma (czarny ekran)
Nic, to znaczy czrny ekran ? Jaki masz kabel po tronie TV (Euro, chinch) ? Przelaczyles na AV wtelewizorze, dzwieku tez nie masz ?
Zrobiłem tak jak jest napisane na http://www.benchmark.pl/ i dalej nic sie nie pojawia na TV. Co mam robic???
Co nikt nie wie jak to zrobic???
Strona 1 / 1