Zrzucanie pamięci fizycznej ?

Tak jak w temacie ostatnio ciągle mi się to zdarza i nie wiem o co chodzi?](*,)

Odpowiedzi: 4

W dziale XP masz FAQ, a tam odnajdziesz pozycję - pamięć nie może być read/written - zastosuj się do tego.
Anathema
Dodano
03.09.2007 10:35:59
Jeżeli znowu mi się uruchomi spisze numer błędu i go tu wkleję. Moja wiedza na temat problemu i komputera jest średnia ale powiem to co wiem. Spokojnie sobie gram (o dziwo zawsze się to dzieje przy FPSach ale to zbieg okoliczności -.- ) gram sobie i nagle zacinka czarny ekran bum niebieski ekran pełno białych literek jakieś cyferki pod koniec (to ten numer błędu jak się domyślam) no i standardowo Zrzucanie pamięci fizycznej restartuje manualnie wchodzę na pulpit wywala z krytycznym błędem systemu Windows znowu pełno cyferek w raporcie -.- ale żeby było śmieszniej to nie koniec często jak wyłączam komputer wyskakuje mi błąd i jedyne co zdążę przeczytać to błąd w odczycie pamięci pamięci dana baza nie może być "read" (czy coś takiego) przysięgam z ręką na sercu że nic oprócz dema gry nie instalowałem od jakiś 2 miesięcy
vasilievpl
Dodano
02.09.2007 16:21:24
Temat przyklejony w dziale XP z debugerem w tytule. Do tego - jako że na forum niedostatek wróżek - opisanie problemu wg tego: http://forum.centrumxp.pl/Default.aspx?g=posts&t=115640 schematu.
Rebe
Dodano
02.09.2007 15:06:40
czyli pojawia Ci sie BSOD ? spisz numer bledu i go tu wklej
Ukey
Dodano
02.09.2007 14:59:27
vasilievpl
Dodano:
02.09.2007 14:09:26
Komentarzy:
4