ZONK z AUDIGY PLAYER
Podlaczylem takowa karta do swojego kompa. Wszstko sie ladnie poinstalowalo, i wszystko gra i trabi. PRAWIE. Jest jeden mankament, a mianowice taki. Czegokolwiek nie wlącze (mediaplayer, subedit, winamp) jest ta sama historia. Film np. ma jakas tam swoja glosnosc. Dla mnie jest za glosno, wiec suwaczkiem w mediaplayer (czy tez w winamp, czy tez w subedit) zmniejszam sobie poziom glosu np na 50%. Niestety, w momencie kiedy postanawiam przewinac kawalek do przodu (czy tez tyłu) dzwiek wraca do maksymalnego poziomu glosnosci (ale suwaczek pozostaje tam gdzie był) Ponowne klikniecie na suwaczek powoduje ze dzwiek spada spowrotem do zadanej wartosci. Po ponownym przesunieciu muzyki/filmu do przodu (tyłu) historia sie powtarza. Znowu nastepuje skok glosnosci do max ! CO TO TAKIEGO ?
Odpowiedzi: 8
EL NINO:Jeden taki tez gadal: "My, naród..." i to w niego sie zapatrzylem :P .
Po czym dostał wałsne lotnisko i jobla :mrgreen:
A co ja mam powiedziec ? Do teraz nie umie sie pozbierac :mrgreen: .Rebe:Tak se czytam i myślę – tak wiem teź szok z tego tytułu przeźyłem
Zaraz tam kurna Golumn. Jeden taki tez gadal: "My, naród..." i to w niego sie zapatrzylem :P .Rebe:...moźe powinieneś zmienić nicka na Golumn – on teź lubił o sobie i do siebie w l.mn. gadać :mrgreen:
Poza tym, ...wiesz co :D .
hehehh i jeszcze avatara z goulem walnac :lol:
EL NINO:No i widzisz jak nam sie trafilo ? Jak slepej kurze ziorko :D .
Tak se czytam i myślę – tak wiem teź szok z tego tytułu przeźyłem – źe moźe powinieneś zmienić nicka na Golumn – on teź lubił o sobie i do siebie w l.mn. gadać :mrgreen:
No i widzisz jak nam sie trafilo ? Jak slepej kurze ziorko :D .
bicki, wzialbys poszukal jakich innych sterownikow albo przynajmniej jeszcze raz karte zainstalowal po jej wczesniejszym usunieciu.
Uf..upgrade sterów pomógł.. THX
No wlasnie. Albo glosniki poduszka nakryc :P .Przemeksik:a nie mozesz sciszyc glosnikami ? :P
bicki, wzialbys poszukal jakich innych sterownikow albo przynajmniej jeszcze raz karte zainstalowal po jej wczesniejszym usunieciu.
a nie mozesz sciszyc glosnikami ? :P
Strona 1 / 1