ZoneAlarm rozwalił Windowsa
niewiem co zrobić po odinstalowaniu zonealarm 55_062_011 rozwalił mi windowsa.
Odpowiedzi: 6
Eee.
Bez przesady ZA. jest cały czas w ałtostarcie, jak go kchcesz całkowicie usunąć to usuń równieź z programów fajls, a jak się nie da to w tryb awaryjny.
Bez przesady ZA. jest cały czas w ałtostarcie, jak go kchcesz całkowicie usunąć to usuń równieź z programów fajls, a jak się nie da to w tryb awaryjny.
A tryb awaryjny np. daje isę odpalić?
Jeźlei tak to czy póbowąłeś – o ile jest włąćzone – przywracanai systemu?
Albo uruchomienia – w tym samym trybie sfc /scannow?
Jeźlei tak to czy póbowąłeś – o ile jest włąćzone – przywracanai systemu?
Albo uruchomienia – w tym samym trybie sfc /scannow?
no to zostaje formacik i instalacja Sygate Personal Firewall'a ktory jest o niebo lepszy od Zone Alarm :)
Mam windowsa prof. xp sp2
Po odinstalowaniu zonealarm'u windows sie resetuje w czasie wgrywania (podczas Boot Screena).
Po odinstalowaniu zonealarm'u windows sie resetuje w czasie wgrywania (podczas Boot Screena).
Kazuja:niewiem co zrobić po odinstalowaniu zonealarm 55_062_011 rozwalił mi windowsa.
Teź nie wiem – moźe sprobuj go kropelką posklejać.
Windowsa 95 z mutacjami , 98 takiegoź, czy moze 4.0 lub teź 2000, a moze XP lub jakąś serverową wersję wymienionych, czy 2003 ?
Na czym to rozwalenie polega?
Co zrobiłeś by problem samodzielnie zlikwidować?
Itp.,itd.
PS.
Cytat został pomieszczony tylko na wypadek, gdyby Autor sam doszedł do wniosku, źe to co napisał nie nadaje się do niczego poza "powaźnym" podejściem.
Kazuja:niewiem co zrobić po odinstalowaniu zonealarm 55_062_011 rozwalił mi windowsa.
Ale źeś się rozpisał to normalnie szok :shock:
http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?t=22587
Strona 1 / 1