Zone Alarm czy Norton Internet Seciurity ?
Witam. Mam pewien dylemat. Co byscie polecali? Darmowego Zone Alarm czy moze kupno Nortona Internet Seciurity 2005 ?
Odpowiedzi: 9
Własnie. Yankes ma rację. Ad@$, bez przesady juz z tymi prawami autorskimi, bo faktycznie jezeli bartek89 nie ma prawa uzywac logo MS to ty bezprawnie zawłaszczasz wizerunek Che Guevarry. :!:
a czy ty jestes potomkiem Cze?
Przepraszam za OT, ale czekalem, czekalem i teraz sie oficjalnie spytam Ciebie drogi Bartku. Nie bede sie szmacił PM–kami, bo to teź dla wiadomości innych IMO sie przyda.
bartek89 – czy jestes tytułowany Microsft Certified Professional ? Sądząc po nicku i po wypowiedziach z forum – nie.* Zatem dlaczego w awatarze wykorzystujesz bezprawnie logo windowsa? Okrojone, bo okrojone, ale jest. I nawet nie chodzi tu o to, ze chce mi sie na 997 dzwonic, czy do Microsftu pisac, ale to z samego poczucia etyki drazni mnie.
*moge sie mylic, ale to jest moje zdanie
bartek89 – czy jestes tytułowany Microsft Certified Professional ? Sądząc po nicku i po wypowiedziach z forum – nie.* Zatem dlaczego w awatarze wykorzystujesz bezprawnie logo windowsa? Okrojone, bo okrojone, ale jest. I nawet nie chodzi tu o to, ze chce mi sie na 997 dzwonic, czy do Microsftu pisac, ale to z samego poczucia etyki drazni mnie.
*moge sie mylic, ale to jest moje zdanie
owszem...i nie spowalnia tak kompa jak norton :| , i chyba sie zdecyduje na zone'a..pozdrawiam...fidelio:Oba sa dobre. Ja polecam Zone alarma, gdzy jest darmowy i rownie skuteczny.
Oba sa dobre. Ja polecam Zone alarma, gdzy jest darmowy i rownie skuteczny.
pewnie tym ze norton jest popularniejszy ;)Amon–Ra:yankes:norton jest na pewno lepszy
A czym motywujesz to stwierdzenie?
yankes:norton jest na pewno lepszy
A czym motywujesz to stwierdzenie?
a masz jakiegos innego antywirusa? norton jest na pewno lepszy ale pamieciozerny. dobrym wyjsciem jest mks vir 2005, ktory ma wbudowany firewall, wykrywa takze dialery, nie spowalnia kompa i jest prosty w obsludze nawet dla niedoswiadczonego usera
Ja powiem tak najlepiej jak bys sam potestował u siebie obydwa bo kazdy bieze to co mu pasuje a odpowiadając na twoje pytanie to uzywałem nortona i jak dla mnie jest zbyc ciezki zjada sporo zasobów systemowych ale jest bardzo prosty w konfiguracji. Zone alarm jest znowu mniej obciązajacy kompa ale za to trzeba trochę pomyslec na co mu sie "pozwala". Obecnie uzywam Zone alarma bodajze w wersji 5.09costam darmowy do uzytku niekomercyjnego i jestem zadowolony. poszukaj gdzies w necie triala nortona zainstaluj i potestuj na swoim kompie zona zassiesz ze strony producenta i tez potestuj a potem dokonasz wyboru
Strona 1 / 1