Znowu ten Partition Magic 8.0 (no właściwie to dysk twardy)
Mam kolejną sprawę. Sformatowałem sobie dyski, zainstalowałem system operacyjny(windowsa:) ) i Partition juź się uruchamia!! Tylko źe jest kolejny kłopot. Włączam go sobie spokojnie (mam dwa dyski) no i jeden dysk wykrywa i wszystko działa, no ale schody zaczynają sie przy drugim dysku. Otóź wykrywa on ten dysk (120GB)tylko źe typ zamiast FAT32 czy NTFS jest BAD!!Nie mogę go sformatować ani nic z nim zrobić!! Dysk tak ogólnie działa poprawnie tylko Windows wykrywa go jako dysk 17–to gigabajtowy, ale ogólnie jest spox, no ale w tym Partitionie jest BAD i nic nie mogę zrobić. O co chodzi??????
Odpowiedzi: 9
:twisted: usuń partycje w partition magic i zrób odnowa :twisted:
Myślę źe jak masz jakiegoś xp to nie powinno być problemu z wywaleniemm patrycji "bad" i ponownym zformatowaniem dysku(ów )
? y moźna to hyba zrobić butowalną płytą xp naprzykład. Jeśli się mylę to poprawcie ?
pozdrawiam.
? y moźna to hyba zrobić butowalną płytą xp naprzykład. Jeśli się mylę to poprawcie ?
pozdrawiam.
Myślę źe jak masz jakiegoś xp to nie powinno być problemu z wywaleniemm patrycji "bad" i ponownym zformatowaniem dysku(ów )
pozdrawiam.
pozdrawiam.
pozdrawiam.
pozdrawiam.
W partition magic jest opcja sprawdz partycje pod kontem błędów czyli check partition bad file
jeźeli znajdzie to klikaj napraw albo włóź dyskietki z partition magic i uruchom kompa z tych dyskietek
czyli wkładasz ydskietki potem reset i przy odpalaniu F8 i opcja Flopy disc i spod dosu tagrze moźna to zrobić
jeźeli znajdzie to klikaj napraw albo włóź dyskietki z partition magic i uruchom kompa z tych dyskietek
czyli wkładasz ydskietki potem reset i przy odpalaniu F8 i opcja Flopy disc i spod dosu tagrze moźna to zrobić
W partition magic jest opcja sprawdz partycje pod kontem błędów czyli check partition bad file
No kurka czy naprawdę nikt z niczym takim się nie spotkał?? Nikt nie wie jak to naprawić?? Nawet ty El Nino??
Jak mam to sprawdzić?? Bo jeśli chodzi o taki obraz na początku to jest napisane źe coś tam coś tam 120GB czyli chyba poprawnie go wykrywa ten bios.
A jak go wykrywa bios.
Masz go tam poprawnie ustawiony ?
Masz go tam poprawnie ustawiony ?
Strona 1 / 1