Znowu SB LIVE 5.1:(
Witam Porusze znowu temat tej kart dzwiekowej Mianowicie kupilem ja sobie wczoraj instaluje, wylanczam zintegrowana. Instaluje stery do SB jet ok Sprawdzam date sterow 7.24.2002 !! I zaczynaja sie problemy wlanczam winampa –––> mp3 i co Zaczyna mi przeskakiwac piosenka , wlanczam IE dzwiek na okolo 2–3 zostaje znieksztalcony Co jest do jasnej cho**** ?? Prosze o szybka odpowiedz!! Bo ja juz nie wiem co mam zrobic:( Mam plytke glowna DFI AD73PRO athlona xp 1700+ i 256 ddr Acha plyta oparta na chipsecie via!!
Odpowiedzi: 7
Zobacz na tej stronie http://www.winxp.com.pl/
Tam poszukaj,bo jesli dobrze pamiętam to był ten problem opisywany.Jakies drivery tez powinnes znalezc.
Tam poszukaj,bo jesli dobrze pamiętam to był ten problem opisywany.Jakies drivery tez powinnes znalezc.
Działa OK, tylko po ostatnim włączeniu keyboardu zaczął szumieć.
Po restarcie wszystko wróciło do normy.
Mój chipset to Intel 845.
Po restarcie wszystko wróciło do normy.
Mój chipset to Intel 845.
A wszystko dzial Ci ok ?? Czy tez masz taki problem ?? I na jakim masz chipsecie oparta glowna plyte ??
A wszystko dzial Ci ok ?? Czy tez masz taki problem ?? I na jakim masz chipsecie oparta glowna plyte ??
Mam ten sam ster i kartę i urządzeń jest 7:
– Creative Game Port
– Creative SB Live! series
– Kodery–dekodery audio
– Kodery–dekodery wideo
– Starsze sterowniki audio
– Starsze sterowniki przechwytywania wideo
– Urządzenia sterujące mediami
– Creative Game Port
– Creative SB Live! series
– Kodery–dekodery audio
– Kodery–dekodery wideo
– Starsze sterowniki audio
– Starsze sterowniki przechwytywania wideo
– Urządzenia sterujące mediami
Tylko ze ta karta pod win 98 dziala super a pod xp :( Jezeli chodzi o via tomam power pack 4.43 To raczej nie pomoze:( A macie w urzadzeniach audio jakies starsze urzadzenia audio czy cos takiego?? Czy tylko karte sb live, port gier i jeszcze jedno urzadzonko tylko nie wiem jakie :( ??
To moźe być właśne spowodowane(ale nie koniecznie) chipsetem via, zainstaluj najnowsze via 4in1, przełóź kartę do innego slotu pci.
Strona 1 / 1