ZNOWU PROBLEM Z FIFĄ
Mam taki problem. Kiedyś Fifa chodziła mi normalnie, grałem kariere nie miałem zakłóceń, odinstalowałem ją i po 1–2 miesięcy zainstalowałem ją spowrotem tym razem z obrazu mojego kolegi. Fifa ma strzaszne zacięcia , po ekranie na meczu latają czarne krechy, a niedługo mam turniej CO ROBIĆ ?? :roll: :idea: :?:
Odpowiedzi: 7
teź nic, ale dzieki za pomoc, tego juź sie chyba zmienić nie dA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Być moźe rozdzielczość i detale w grze zmienić ??
Jeśli nie to niewiem bo ja rozwiązałem ten problem sposobem powyźej.
Być moźe rozdzielczość i detale w grze zmienić ??
miałem zaznaczone pole no i dalej nie wiem co zrobić bo TOURNNE tuź tuź . PROSZE o POMOC NACZELNEGO
Ja miałem podobny problem na tej samej grafice :
Właściwości/Ustawienia/Zaawansowane/GF FX5200/Ustawienia Wydajność i Jakość/zaznacz pole pod kontrolą aplikacji.
Mi zadziałało.
Właściwości/Ustawienia/Zaawansowane/GF FX5200/Ustawienia Wydajność i Jakość/zaznacz pole pod kontrolą aplikacji.
Mi zadziałało.
Mam NVIDIe Geforce FX 5200 jakąś tam, wersji gry nie znam,Mam 1152 na 864 PIKSELI , jakośc kolorów najwyźsza 32 bity, komputer ATHLON 2000XP 2 GHZ, 40 GB PRZYPOMINAM źe wcześniej FIfa chodziła mi normalnie!!
Podaj konfigurację komputera, jego system i wersję gry. Nikt z nas nie jest jasnowidzem...
Strona 1 / 1