Zniknięcie ikonki menustart z panelu sterowania

Po zrobieniu instalacji z formatem, zniknela mi ikona menustart z panelu sterowania, za pomocą której moglem mieć wplyw na programy które sie odpalają przy starcie systemu ( odchaczac,kasować itp ). Wiem ze mogę zrobić to przez msconfig ale tamta opcja skupia sie tylko na progamach które startuja i  chcialbym móc znowu z niej korzystać. Mam nadzieję ze wiecie o jaka opcje mi chodzi, wkleilbym screena ale nie zrobilem wtedy, inaczej to w każdym razie wyglada jak msconfig ma chyba z 5 zakladek i dotyczy tylko startujacych programów wraz z kompem.Wiem ze to nie przez format tylko moze jej nie widać, nie wiem jak sie do niej dobrać. Za pomoc z góry dziękuję

Odpowiedzi: 1

Na pewno nie jest to standardowa opcja, musiałeś doinstalowac jakiś program do zarządzania autostartem, który to dodatkowo umieszczał skrót w panelu sterowania.
Może był to Startup Control Panel?

Bobi
Dodano
10.05.2006 15:58:00
  • blue4fun 11.05.2006 03:05:49

Wielkie dzięki, własnie o to mi chodziło. Już sobie ssam ten darmowy programik.<br> <br> Startup Control Panel 2.8 możecie go znaleść np. tu<br> http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&amp;id=775&amp;t=29<br> <br> Tylko wczesniej nie musiałem go doinstalowywac i go miałem (bo wyglądał taksamo), poszukam jeszcze na dysku po nazwie pliku instalacyjnego. <br>

blue4fun
Dodano:
10.05.2006 13:19:06
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1