znikneły mi 3 partycje!!!

witam! mam problem!
ostatnio chcialem sformatować dysk z windowsem XP i zainstalowac windowsa 98 se
pokazaly sie jakies bledy, ze nie moze zostac zainstalowany 98 (wogole nie ruszyla mi dyskietka ztartowa 98 i bootowalem z plyty)
nie mialem czasu sie bawic wiez porzucilem chec instalacji 98. niestety XP nie chcial juz sie wlaczyc ;(
po wsadzeniu plyty xp okazalo sie ze zniknely moje 3 partycje (mam dysk 80 GB partycje byly po 20[systemowa] 20 i 36) nie zainstalowalem zadnego system7u bo mam nadzieje ze w jakis sposob uda sie odzyskac tamte partycje [tzn chodzi mi o dane na nich zawarte] tylko jak to zrobic skoro dziala mi tylko DOS ?!?!?
w domu mam siec z innym kompem lacze sie przez router czy jest jakas opcja ze z tamtego kompa wejde na moj i sprobuje odzyskac dane?
pomocy!!!!!

Odpowiedzi: 2

Ale czy pod awaryjnym stanem tez sie nie uruchamia :?: Moze w biosie cos Ci sie poprzestawialo :?: Walnij plytke startowa z XP i tam masz podczas instalacju do wyboru albo formatowac albo..... Tam poszukaj moze tam znajdze cosik :?:
Ukey
Dodano
18.03.2004 16:58:20
Czy zniknęły, czy moze wystarczy jakie fixbot–y czy fixmbr–y zastosować o to mniejsza.
Za to jeźlei rzeczywiście ich nie ma to "recovery" i w archiwum dowiesz się czegu uźyć do odzyskania danych.
Potrzebny będzie drugi dysk
Rebe
Dodano
18.03.2004 12:38:11
Anonymous
Dodano:
18.03.2004 12:15:37
Komentarzy:
2
Strona 1 / 1