Zniknął Paint i gry
Witam.
Jak kaźdy wie w XP są nowe gry i jest normalny paint. U mnie na początku teź tak było. Ale po jakimś czasie mi zniknęły! Co mam zrobić :?:
Jak kaźdy wie w XP są nowe gry i jest normalny paint. U mnie na początku teź tak było. Ale po jakimś czasie mi zniknęły! Co mam zrobić :?:
Odpowiedzi: 13
sluchaj, jak ja qpowalem caly gotowy zestaw do dostalem wtedy jeszcze windowsa 98 ladnie zapakowanego, oryginalnego z numerem, wiec moze sie upomnij, a jezeli poprostu servisowano ci kompa i ci zainstalowali XP, to porzycz plytke od jakiegos znajomego, bankowo sie taki znajdzie :) hehhe
pozdrawiam :)
pozdrawiam :)
Munder:Spróbuj wszdzić dyskietkę instalacyjną XP i dołoźyć to czego Ci brakuje.
Pozdr.Munder
co za madra wypowiedz. LOL :lol:
PgX:to se kup
Jedyne 400zł
na upartego mozna i za 20 ;) :lol:
The_judge:Nighter : niestety musisz postarac sie o plytka, bo ja innego sposobu nie znam :(
Eh....
Ej no co wy od razu tacy źli.. Mi serwis komputerowy zainstalował XP i sie z niego ciesze i chce sie cieszyć... Nie moja wina, źe nie mam płytki :?
Ej no co wy od razu tacy źli.. Mi serwis komputerowy zainstalował XP i sie z niego ciesze i chce sie cieszyć... Nie moja wina, źe nie mam płytki :?
sorry faktycznie sie z tą ceną pomyliłem :?
PgX:to se kup :evil:
Bardzo rzeczowo to ujales PgX :)
PgX:Jedyne 400zł
a ta cena to chyba za wersje OEM–owa (czyli zeby ja kupic trzeba kupic takze komputer = plyta glowna+dysk+kartagraf, czyli min 1000 zl + plus oczywiscie cena Windowza :) )
Zwyczjany windowz xp kosztuje obecnie ok 1400 zl :)
Nighter : niestety musisz postarac sie o plytka, bo ja innego sposobu nie znam :(
to se kup :evil:
Jedyne 400zł
Jedyne 400zł
A jak ktoś nie ma płytki XP?
A jak ktoś nie ma płytki XP?
To jedyny rozsądny sposób.The_Judge, gratuit. 8)
To jedyny rozsądny sposób.The_Judge, gratuit. 8)
mozeszt tez sprobowac tego :
strat–>ustawienia–>panel sterowania–>dodaj usun programy–> dodaj/usun skladniki systemu windows
tam wchodzisz do "akcesoria i narzedzia" i zaznaczasz sobie co chcesz (np gry), a w "akcesoriach" jest paint
strat–>ustawienia–>panel sterowania–>dodaj usun programy–> dodaj/usun skladniki systemu windows
tam wchodzisz do "akcesoria i narzedzia" i zaznaczasz sobie co chcesz (np gry), a w "akcesoriach" jest paint
Strona 1 / 1