Znikanie dźwięku
Otórz mam taki problem, a mianowicie zmiknoł mi dźwięk ale nie cały tylko takie dźwięki typu komunikaty systemowe, uruchamianie windowsa (teź niemam tam dźwięku) a tak np. na mp3 to dźwięk jest.
Zapomniałem dodać źe niedzieje mi się to pierwszy raz tylko koło 1 miesiąca po formacie i nagraniu XP takie rzeczy się dzieją z czym to jest spowodowane ???.
Oile dobrze pamiętam to jak zrobiłem komuś nowe konto na XP to u niego dźwięk był a umnie nie.
Co moźe być tego przyczną ???
Zapomniałem dodać źe niedzieje mi się to pierwszy raz tylko koło 1 miesiąca po formacie i nagraniu XP takie rzeczy się dzieją z czym to jest spowodowane ???.
Oile dobrze pamiętam to jak zrobiłem komuś nowe konto na XP to u niego dźwięk był a umnie nie.
Co moźe być tego przyczną ???
Odpowiedzi: 9
A moźe to przez program RegCleaner bo usunełem wszystko z autostartu a był tam wpis jakiś od karty muzycznej moźe to przez to niewiem teraz będę czujny z takimi zabawkami typu usuwanie z rejestru itp.
Przywracanie lub uaktualnienie sterownika[ów]dźwięku.Kiedyś miałem b.podobny problem.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Przywracanie nic nie dało, AntySpy teź nie uźywam, jakieś inne sugestie :?:
To po cholerę uźywać tego AntySpy.Moźna przecieź bezpiecznego SpyStopper`a.On niczego nie chrzani na "ekranie".
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
miałem to samo
po prostu AntiSpy wyłaczył mi licdll.dll
aktywowałem na nowo windowsa i dzwieki przy uruchamianiu i zamykaniu powróciły
po prostu AntiSpy wyłaczył mi licdll.dll
aktywowałem na nowo windowsa i dzwieki przy uruchamianiu i zamykaniu powróciły
Przywracanie systemu.
Ja mam to samo, i wybranie schematu nic nie dało.
Ja mam to samo, i wybranie schematu nic nie dało.
Czasami się tak dzieje, wejdź w panel sterowania/dźwięki i uźądzenia audio/zakładka dźwięki. Wybierz schemat dźwięku domyślny dla windows, lub jeźeli miałeś zapisany jakiś swój to wybierz swój i daj zastosuj. Powinny się dźwięki pojawić.
Strona 1 / 1