Znikające programy
Zaczęło się od Regcleanera... :( Pracowałem sobie na nim i nagle padł system. Reset (jedyna moźliwość działania) i staram się ponownie włączyć regCleaner – pojawia się proces ale programu jak nie było tak nie ma :shock: . Później pracuję sobie na programiku od karty dźwiękowej – AudioXQ – pada winda, reset, staram się go uruchomić i nawet proces się nie pojawia, nie mówiąc juź o programie... Reinstalacja obu programów nic nie dała :shock:
Odpowiedzi: 3
Ten pad wygląda dokładnie tak jak ten opisany w topicu "Głupi wn xp". Wirus to to chyba nie jest bo skanowałem kilkoma antywirami całego kompa i jest on cały czyściutki. :P
A w tym podglądzie zdarzeń to czego mam właściwie szukać :?: I po włączeniu tego programu czy obojętnie kiedy :?:
A w tym podglądzie zdarzeń to czego mam właściwie szukać :?: I po włączeniu tego programu czy obojętnie kiedy :?:
a zrób tak. Usuń cały folder z programem (zaznacz i wywal do kosza i usuń) potem zainstaluj na nowo. Jesli w ten sposób będzie program ponownie działał to masz wirusa który atakuje pliki .exe ( miałem chyba z 2 razy takiego, i upierdiwy wirus powiedzieć musze :wink: )
A w logach co widać – panel sterowania – narzedzia administracyjne – podgląd zdarzeń ?
Ten pad to jak wygląda , bo nie byłeś łaskaw szczegółów podać?
Ten pad to jak wygląda , bo nie byłeś łaskaw szczegółów podać?
Strona 1 / 1