Znikające partycje...
Witam, nie wiem czy dobrze trafiłem w dział – jak nie to proszę o przeniesienie.
Problem jest tragiczny ... uruchamiam komputer ( taki troszkę starszy – WIN95 ) i chiałem wejść na dysk/partycję ( jest załoźonych kilka partycji – poniewaź dysk jest 30GB a komputer widzi do 8GB ) i nie mogłem ... po ponownym uruchomieniu komputera w Mój Komputer nie było źadnych partycji – tylko C: .
Proszę o pomoc co dalej robić – na HDD miałem bardzo waźne informacje... coś mu się pomieszało czy co ? na innym komputerze jak wkładam do kieszenie ten HDD teź tylko C: pokazuje.
Z gory serdecznie dziękuję za odpowiedź
Problem jest tragiczny ... uruchamiam komputer ( taki troszkę starszy – WIN95 ) i chiałem wejść na dysk/partycję ( jest załoźonych kilka partycji – poniewaź dysk jest 30GB a komputer widzi do 8GB ) i nie mogłem ... po ponownym uruchomieniu komputera w Mój Komputer nie było źadnych partycji – tylko C: .
Proszę o pomoc co dalej robić – na HDD miałem bardzo waźne informacje... coś mu się pomieszało czy co ? na innym komputerze jak wkładam do kieszenie ten HDD teź tylko C: pokazuje.
Z gory serdecznie dziękuję za odpowiedź
Odpowiedzi: 8
qrcze robiłem to z tym /mbr i nic :/ moźe są jakieś inne sposoby ?
Jak ja mam to odzyskać z partycji D/E/F jak komputer widzi tylko C: :/ ?
Jak ja mam to odzyskać z partycji D/E/F jak komputer widzi tylko C: :/ ?
Ale co robic ?–MaRciN–[PL]–:mogę włoźyć go do kieszeni i z kieszeni to robić
Jaki program nie potrafi odzyskac plikow exe ? W dziale Programy masz przyklejony temat o "Odzyskiwaniu danych".–MaRciN–[PL]–:A co do programu odzyskującego dane – to chyba plików EXE on nie odzyskuje ...
a coś innego ? hm mogę włoźyć go do kieszeni i z kieszeni to robić czy musi być jako główny ?
W PQMAGIC pokazuje mi partycje C: i 26GB obszaru bez podziału :| ?
A co do programu odzyskującego dane – to chyba plików EXE on nie odzyskuje ...
W PQMAGIC pokazuje mi partycje C: i 26GB obszaru bez podziału :| ?
A co do programu odzyskującego dane – to chyba plików EXE on nie odzyskuje ...
Jesi masz taka mozliwosc, podepnij do innego kompa i probuj te dane odzyskac.
Watpie zeby pomoglo: "fdisk /mbr" po uruchomieniu tego kompa z DOSa.
Watpie zeby pomoglo: "fdisk /mbr" po uruchomieniu tego kompa z DOSa.
obojetnie moze byc jakis ratunek dla XP to wsadze go w kieszen i operacje pod XP zrobie – tylko zeby cos z tego wyszlo
gusioo, w czym ? W W95 ?
Byc moze szlag trafil MBR lub same boot sektory pozostalych partycji. Moze jakis program do odzyskiwania danych pomoze ?
Byc moze szlag trafil MBR lub same boot sektory pozostalych partycji. Moze jakis program do odzyskiwania danych pomoze ?
moźna troszkę jaśniej bo nie wiem o co chodzi ... ? taki jestem zdenerwowany źe masakra :/ u mnie widoczny jest tylko partycja C: nic wiecej. Jak tą jakąś literkę przypisać albo czym ?Literkę przypisz i po kłopocie.
Literkę przypisz i po kłopocie.
Strona 1 / 1