znikające archiwum gg
No dziwna sprawa i bardzo nurtująca :roll:
Od jakiegoś czasu kasuje się archiwum gg u mojej siostry. W ustawieniach nie jest zaznaczene usuwanie wiadomości i "nie archiwizuj".
Archiwum znika tak po prostu, zostaje np. połowa rozmowy na pewien czas.....
Siostra ma win98. Wirusów chyba nie ma (sprawdzałam dwa razy).
Wie ktoś mo o co tu chodzi????????????????????
Od jakiegoś czasu kasuje się archiwum gg u mojej siostry. W ustawieniach nie jest zaznaczene usuwanie wiadomości i "nie archiwizuj".
Archiwum znika tak po prostu, zostaje np. połowa rozmowy na pewien czas.....
Siostra ma win98. Wirusów chyba nie ma (sprawdzałam dwa razy).
Wie ktoś mo o co tu chodzi????????????????????
Odpowiedzi: 20
To weź ICQ :D
tlen jest do bani! nie podoba mi sie , pozatym nie moge sobie ustalic swojego pelnego nicka :P (wpisuje przy rejestracji B3T0N to mi wyskakuje ze jest juz zajety [arghhhhhhh :evil: :evil: ] i kaze mi wybierac z jakimis cyferkami – wole juz miec nr gg zwykly a nie jakies konto – nicki)
:shock: Widzę,źe nie mam wyboru.......
Sąd forumowy orzekł źe Agi musi zmienić komunikator z GG na Tlen`a :D
ja tam teź ma tlena i da sie gadać z ludzmi z gadu, i f ogule jast git :D
W/g analiz,Komunikator Tlen zdobył zaszczytne 1 miejsce wśród polskich gadułów.Niestety,polecam.Choć to pieprzy system–a i wprowadza makrowirusy i inne
przędziorki.Dodatkowo,proponuję przeskanować system ANTS /anti trojans system/Pozdrowienia.[ www.wirusy.note.pl ] 8)
przędziorki.Dodatkowo,proponuję przeskanować system ANTS /anti trojans system/Pozdrowienia.[ www.wirusy.note.pl ] 8)
W/g analiz,Komunikator Tlen zdobył zaszczytne 1 miejsce wśród polskich gadułów.Niestety,polecam.Choć to pieprzy system–a i wprowadza makrowirusy i inne
Ja go na oczy nie widziałem :D
E tam mi tlen nie przypadł do gustu :D
To wywal tego gg na walnij tlena :D
Ja uzywam Tlen.pl i musze powiedziec ze do GG tez. Dziala o wiele lepiej niz GG5.01 czy jakos tam. Bardzo czesto GG nie moglo sie polaczyc z serverem, ale od czasu gdy GG mam z poziomu Tlenu takiego problemu nie ma. A sam Tlen.pl jest bardzo stabilny i naprawde nie pamietam kiedy by nie dzialal. Zawsze jest laczenie z serverem. Polecam.
Moj login w tlen.pl >> brtx
Ja uzywam Tlen.pl i musze powiedziec ze do GG tez. Dziala o wiele lepiej niz GG5.01 czy jakos tam. Bardzo czesto GG nie moglo sie polaczyc z serverem, ale od czasu gdy GG mam z poziomu Tlenu takiego problemu nie ma. A sam Tlen.pl jest bardzo stabilny i naprawde nie pamietam kiedy by nie dzialal. Zawsze jest laczenie z serverem. Polecam.
Oddaje chonor. To strona moźe leźeć po stronie 98 :)
Oddaje chonor. To strona moźe leźeć po stronie 98 :)
Szczerze mówiąc coraz częściej się zastanawiam nad Tlenem. Podobno jest kompatybilny z gg (więc chyba moźna rozmawiać z osobami mającymi gg).
Pozatym te sypiące się serwery gadowe...........
Lenzio SP1 nie moźe być u mojej siosry powód prosty ma win98....i nie chce innego :(
Pozatym te sypiące się serwery gadowe...........
Lenzio SP1 nie moźe być u mojej siosry powód prosty ma win98....i nie chce innego :(
Mam rozwiązanie: zainstaluj tlena :D
Heh to nie mam fioletowego pojęcia co moźe być.