znalazlem i podaje serial do windows 2003 ent 180 dni trial
ABCDE–FDHIJ–KLMNO–QPRST–UWZXY
Odpowiedzi: 20
Pawek:Nie testowałem, bo przed domniemaną instalacją Wina 2003 miałem moźliwość właśnie o nim poczytać szczere komentarze.
Tu się z Tobą zgadzam dla domu raczej nie warto..!!
Dość szybki i dobry system (win 2003) ale gry filmy programy multimedialne chodzą lepiej pod win xp
A zwłaszcza sprzęt skanery kamerki inernetowe czy kamery ( da się to uruchomic pod windows 2003 ale pod xp stwarzają duzo mniej problemu..(prawie źadnego)
Pozdrówka
Nie testowałem, bo przed domniemaną instalacją Wina 2003 miałem moźliwość właśnie o nim poczytać szczere komentarze.
Pisano tam właśnie o tym co na własnej skórze doświadczył Rebe. Więc postanowiłem zostać przy starym poczciwym XP.
Pisano tam właśnie o tym co na własnej skórze doświadczył Rebe. Więc postanowiłem zostać przy starym poczciwym XP.
krzysiek07:masz rebe jakis spodob by sie nie zapetlalo i chodzilo dalej?
No masz – pewnie. Trzeba kupić :lol:
BTW ja naprawdę nie rozumiem tego szaleństwa z w2k3.
Po co to komu w domu?
Sprawdziłem i mimo starannej konfiguracji nie byłem w stanie osiągnąc – dla potrzeb domowych – wydajności ównej XP.
Zaś co do stabilności, która pono jest taka super – u mnie XP się nie iwesza, nie restartuje itp.
Jeźeli zaś ktoś zauwaźa takie óznice to zawsze moźe..... naruszyć warunki licencji i te kilka plików pomiędzy systemami "wymienić" .
masz rebe jakis spodob by sie nie zapetlalo i chodzilo dalej?
gosc:a co bedzie jak minie te 180 dni?
System zaproponuje Ci , zebyś go kupił, a potem na ekranie logowania będzie się zapetlał.
a co bedzie jak minie te 180 dni?
Tak.
ale czy darmo sie rejestrujesz ??
witam. bardzo sorry za to źe wcześniej nie przedstawiłem się ale juź jest teraz ok.
ja takźe zarejestrowałem się na MS ale dostałem takiego emajla :
records.
Please visit this link to download the Windows Server 2003 Evaluation
Kit:
http://microsoft.order–5.com/windowsserver2003evaldl/d.asp?o=3*********************
IMPORTANT: Please go to http://windowsupdate.microsoft.com or
http://www.microsoft.com/downloads to download the most current updates
for the products contained in this kit.
Please use the following order ID for all registration questions
Order ID: ******************************** (This is not a Product Key, the
Product Key will be available on the download page)
Here are the item(s) that you ordered:
Product: Microsoft® Windows Server 2003, Enterprise Edition
oprócz tego jeszcze przysłali mi kopię tego co powpisywałem podczas rejestracji i to wsjo.
no i niestety jórz mnie trafia .
zmieniłem 02.02.2004 godz.09.30
Rebe wsadź sobie ten twój key w gdzie chcesz
bez łaski ,juź go mam i to zupełnie legalnie bo przecieź się zalogowałem w majkelsofcie .
a klucz moźe znaleźć sobie kaźdy na swojej płycie z windą(tyle źe powinien się zarejestrować źeby było OK.)
pozdrawiam
ps. serwera 2003 pl. juź dawnoo temu ściągnąłem
jeszcze jedno .jeśli ktoś z was ma ten sam problem –czyli zarejestrował się i wszystko zrobił jak się naleźy a mimo to nie dostał tego klucza ,chętnie podpowiem gdzie go znaleźć ( 5 min.)
oczywiście tylko na majla ,bo tu na forum chyba nie wolno pisać takich źeczy, a źe bardzo lubię tu przychodzić , zastosuję się do zasad
mój adres znajdziecie tu na forum.
ja takźe zarejestrowałem się na MS ale dostałem takiego emajla :
records.
Please visit this link to download the Windows Server 2003 Evaluation
Kit:
http://microsoft.order–5.com/windowsserver2003evaldl/d.asp?o=3*********************
IMPORTANT: Please go to http://windowsupdate.microsoft.com or
http://www.microsoft.com/downloads to download the most current updates
for the products contained in this kit.
Please use the following order ID for all registration questions
Order ID: ******************************** (This is not a Product Key, the
Product Key will be available on the download page)
Here are the item(s) that you ordered:
Product: Microsoft® Windows Server 2003, Enterprise Edition
oprócz tego jeszcze przysłali mi kopię tego co powpisywałem podczas rejestracji i to wsjo.
no i niestety jórz mnie trafia .
zmieniłem 02.02.2004 godz.09.30
Rebe wsadź sobie ten twój key w gdzie chcesz
bez łaski ,juź go mam i to zupełnie legalnie bo przecieź się zalogowałem w majkelsofcie .
a klucz moźe znaleźć sobie kaźdy na swojej płycie z windą(tyle źe powinien się zarejestrować źeby było OK.)
pozdrawiam
ps. serwera 2003 pl. juź dawnoo temu ściągnąłem
jeszcze jedno .jeśli ktoś z was ma ten sam problem –czyli zarejestrował się i wszystko zrobił jak się naleźy a mimo to nie dostał tego klucza ,chętnie podpowiem gdzie go znaleźć ( 5 min.)
oczywiście tylko na majla ,bo tu na forum chyba nie wolno pisać takich źeczy, a źe bardzo lubię tu przychodzić , zastosuję się do zasad
mój adres znajdziecie tu na forum.
Jeźeli to do mnie to :
zrobiłem normalnie. zarejstrowałem się i dostałem w poczcie informację wraz z kluczem.
PS.
nie.
zrobiłem normalnie. zarejstrowałem się i dostałem w poczcie informację wraz z kluczem.
PS.
nie.
no to powiedz przyjacielu jag ty to zrobiłeś ,bo ja mam polską ,wszystko ładnie przedstawiłem się i dostałem emajla i tam wcisnołem linka nr.1 i *** blada czyli error
pa pozdrawiam
ps. no to byś podał mi ten ten numerek
pa pozdrawiam
ps. no to byś podał mi ten ten numerek
To jeszcze Wam atmosferę podgrzeję stwierdzając, źe..... pobrałem z MS wersję angielską, a otrzymany od nich klucz zastosowałem do polskiej i bez problemów pasował,bo jest on wydawany na "zgodność" z osobą
gerg:ja chyba wyciagnalem od nich ze 3 klucze i kazdy byl dobry 8)
mam do ciebie ogromną prośbę :
wysłałbyś mi chociź jeden na majla ? ,
smiernof@wp.pl
pozdrawiam
ps. z majkelsoftu sie nie da albo ciezko sciognąć no i po angielsku .
bo to polska wersja windy :mrgreen:kristof28:calodniowy_desperat:ABCDE–FDHIJ–KLMNO–QPRST–UWZXY
buuuuuhahahha :lol: :lol:
mam pytanie –> a dla czego nie podałeś alfabetu np. hińskiego ?? byłoby zabawniej
calodniowy_desperat:ABCDE–FDHIJ–KLMNO–QPRST–UWZXY
buuuuuhahahha :lol: :lol:
mam pytanie –> a dla czego nie podałeś alfabetu np. hińskiego ?? byłoby zabawniej
przed zassaniem musisz się zarejestrować u nich i przyślą ci na maila :D :D :D
A jak zdobyć ten klucz?
ja chyba wyciagnalem od nich ze 3 klucze i kazdy byl dobry 8)
neo340:o czym ty mówisz :lol: :lol: zastanów się, jak moźe nie pasować legalny klucz :lol: :lol: mnie przysłali i pasował jak pięść do oka :lol: :lol: :lol:godunow:neo340:ale po co ty go podajesz jak moźna się zarejestrować i legalnie go otrzymać na maila :lol: :lol: :lol: :lol:
Tyle tylko źe klucz podany do legalnego produktu – podany przez MS na emajla nie zawsze pasuje.!!!!
Pozdrawiam..!!
Zawsze mówiłem źe trza wiedzieć o czym się pisze..!!!
No tak a my tu o kluczu.. Wielki Microsoft przesyła wadliwe klucze co tez potwiedzją ludziska piszący na forum http://www.windows2003.pl/frmThread.aspx?gid=1&tid=483 a i w kilku miejscach tego forum teź userzy wspominają o tym problemie . A i i w realu spokałem się z takimi przypadkami.. źe klucze dostarczone na emaila nie pasują..!
Zresztą u Microsoftu to nic nowegoo.!!
Pozdrawiam..!
o czym ty mówisz :lol: :lol: zastanów się, jak moźe nie pasować legalny klucz :lol: :lol: mnie przysłali i pasował jak pięść do oka :lol: :lol: :lol:godunow:neo340:ale po co ty go podajesz jak moźna się zarejestrować i legalnie go otrzymać na maila :lol: :lol: :lol: :lol:
Tyle tylko źe klucz podany do legalnego produktu – podany przez MS na emajla nie zawsze pasuje.!!!!
Pozdrawiam..!!