Zmienic kolejność autostartu
Znacie jakies programy oferujące zmiane kolejności włączania się programów po zalogowaniu? Chodzi o to, abym mógł sobie ustalić, źe np.:
najpierw X później Y się włącza.
Mój system:
WinXP prof SP2
Uzywałem "Startup Inspector for Windows" niespełnił niestety mojego oczekiwania.
najpierw X później Y się włącza.
Mój system:
WinXP prof SP2
Uzywałem "Startup Inspector for Windows" niespełnił niestety mojego oczekiwania.
Odpowiedzi: 3
Kurcze a moźe w rejestrze da rade ?
Pozdrawiam.
ps. sory za stary temat ale nie moge znaleźć odpowiedzi. :?
Pozdrawiam.
ps. sory za stary temat ale nie moge znaleźć odpowiedzi. :?
:arrow: StartRight, faktycznie ma mozliwość opuźnienia, lecz po jego zainstalowaniu, nic mi się nie uruchomiało :( , nie moźna było zmienic. Poprostu tak jakby program "zjadł" programy które startują razem z systemem.
Znalazłem jeszcze Absolute StartUp, niema tam jednka mozliwości opóźniania, ale jest obsługa jis tam parametrów, bede musiał poczytać.
Jakbyscie mieli jeszcze jakies propozycje to piszcie.
Znalazłem jeszcze Absolute StartUp, niema tam jednka mozliwości opóźniania, ale jest obsługa jis tam parametrów, bede musiał poczytać.
Jakbyscie mieli jeszcze jakies propozycje to piszcie.
Cos takiego:
:arrow: StartRight
:arrow: Startup Delay
Dokladnie nie pamietam jak bogate funkcje oferuja, itp bo sporo czasu minelo gdy ostatnio sie nimi bawilem,moze Ci spasuja :wink:
:arrow: StartRight
:arrow: Startup Delay
Dokladnie nie pamietam jak bogate funkcje oferuja, itp bo sporo czasu minelo gdy ostatnio sie nimi bawilem,moze Ci spasuja :wink:
Strona 1 / 1