Zmiana wielkości pamięci karty
Witam !!!! Czy ktos wie o moźliwości zmiany wielkości pamieci karty graficznej tj.tak oszukac system źeby widzial karte 64mb zamiast orginalnej 32mb i czy jest taka moźliwość oszukania windy.
Dzięki za odpowiedzi na ten temat
––––––––––––––––––––––––––––––––
p3 800 sdram384 gf2pro32mb sb5.1 lg gce–8481b
Dzięki za odpowiedzi na ten temat
––––––––––––––––––––––––––––––––
p3 800 sdram384 gf2pro32mb sb5.1 lg gce–8481b
Odpowiedzi: 5
To nie jest dział o grach ale......
Gra chodzi ale max rozdzielczość 640x480 do wyźszej potrzebuje 64mb na karcie.
Post był teoretycznym rozwaźaniem nad moźliwością zmiany ustawień aby system widział 64mb a nie 32mb.
Ale jak z tego wynika takiej moźliwości raczej niema.
Gra chodzi ale max rozdzielczość 640x480 do wyźszej potrzebuje 64mb na karcie.
Post był teoretycznym rozwaźaniem nad moźliwością zmiany ustawień aby system widział 64mb a nie 32mb.
Ale jak z tego wynika takiej moźliwości raczej niema.
MarcinX:Nie chodzi mi o zwiekszenie wydajnosco karty bo to niemoźliwe wiadomo.Problem jest w tym źe niektóre nowe gry potrzebuja 64mb na karcie np. Spliter Cell karta spokojnie to pociagnie ale sęk w tych 32 mb. Wiem powiecie kup nową OK. ale na to trzeba jeszcze poczekać.
Skąd to moźesz wiedzieć, jeźeli na karcie z 32 MB gra nie działa.
Widocznie do RAMu karty jest ładowane tyle wyrenderowanych klatek i innych rzeczy, źe karta z 32 MB sobie w ogóle nie poradzi...
no to chyba musisz poczekac :lol:
Nie chodzi mi o zwiekszenie wydajnosco karty bo to niemoźliwe wiadomo.Problem jest w tym źe niektóre nowe gry potrzebuja 64mb na karcie np. Spliter Cell karta spokojnie to pociagnie ale sęk w tych 32 mb. Wiem powiecie kup nową OK. ale na to trzeba jeszcze poczekać.
moze i sie da podmienic wartosci, ale nie znam sie na tym
a nawet jesli to co z tego ze oszukasz system?
wydajnosci ci to nie zwiekszy :!:
jak na pierszy post to :? , no ale WITAJ
a nawet jesli to co z tego ze oszukasz system?
wydajnosci ci to nie zwiekszy :!:
jak na pierszy post to :? , no ale WITAJ
Strona 1 / 1