zmiana wielkości ikon i folderów na jeden styl
WITAm. to mój pierwszy pościk na tym forum więc postaram sie go nie zmarnować 8) mam niby błahy forum ale dla mnie jest on waźny właśnie zainstalowałem XP i BARDZO denerwuje mnie ze jak za kazdym razem właźe do np. nowego folderu to automatycznie wyświetlanie ikon i folderów ustawia sie na KAFELKI a jak dla mnie jest to rozmiar TROCHĘ :lol: zaduźy :] tak wiec : czy da sie jednym pewnym sposobem zmienić RAZ NA ZAWSZE WYGLĄD WSZYTKICH FOLDERÓW W WINIE xp NA NORMALNE IKONY takie jak byly od razu w np. WIN ME ?????? bardzo prosze o pomoc
Odpowiedzi: 9
dzięki wielkie skolsie :)
update –>bardzo fajna metoda tylko dałoby się tak zrobić źeby on w ogóle nie zapominał ustawień folderów ???? tzn. nie limit do 1000 tylko np. w nieskończoność moźe trzeba ustawić liczbę jako zero ??????
pozdro ziomy :)
update –>bardzo fajna metoda tylko dałoby się tak zrobić źeby on w ogóle nie zapominał ustawień folderów ???? tzn. nie limit do 1000 tylko np. w nieskończoność moźe trzeba ustawić liczbę jako zero ??????
pozdro ziomy :)
http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=16412&highlight=kafelki Koźystaj czasem z opcji szukaj.Nie ma za co
ach !! :) trudno więc :) mój problem pozostanie nie rozwiązany choć i tak wielce cenie sobie wasze dobre chęci :) POZDRO.
Nie krzycz – caps.
I to w zasadzie starczy za całą moją odpowiedź.
Jakoś nigdy tych opcji sobie nie ustawiałem i w nich nie grzebałem – moze dlatego, źe od czasów w95 uźywam identycznych .
Tak więc mimo Twej wiary w moją omnipotencję rozczaruję Cię – w odóznieniu od osób, które Ci powyźej road udzielały, ja bym nawet z pamięci nie umiał wymienić miejsca gdzie te opcje się znajdują.
I to w zasadzie starczy za całą moją odpowiedź.
Jakoś nigdy tych opcji sobie nie ustawiałem i w nich nie grzebałem – moze dlatego, źe od czasów w95 uźywam identycznych .
Tak więc mimo Twej wiary w moją omnipotencję rozczaruję Cię – w odóznieniu od osób, które Ci powyźej road udzielały, ja bym nawet z pamięci nie umiał wymienić miejsca gdzie te opcje się znajdują.
POMOCY !!!!!! RABINIE !!!!!!!!!??????? ;)
HMMMMMMMM ciekawe zrobiłem tak jak powiedziałem ale nie wiem czemu – ten guziczek "zastosuj do wszystkich folderów" mam CAŁY CZAS NIEAKTYWNY tzn. nie da sie go kliknąć (taki bardziej szary niź czarny 8))
WIĘC co dalej ????????? :)
WIĘC co dalej ????????? :)
Więc tak. Ustaw widok (w menu Widok oczywiście + wg czego ma szeregować) jednego z folderów na taki, jaki chciałbyś mieć we wszystkich i wchodząc tam, gdzie podał mcscr@by kliknij Zastosuj do wszystkich folderów. Powinno pomóc Ci w problemie :wink:
właśnie tak raz zrobiłem i nagle wróciło mi wszystkie foldery do rozmiaru KAFELKI czy miniatury wszystko jedno....
tak więc POMOCYYYYYYYY !!!!!!!!!!! :idea:
tak więc POMOCYYYYYYYY !!!!!!!!!!! :idea:
Zobacz w ten sposób :
Mój komputer :arrow: Narzędzia :arrow: Opcje folderów :arrow: Widoki :arrow: Resetuj wszystki foldery.
Mój komputer :arrow: Narzędzia :arrow: Opcje folderów :arrow: Widoki :arrow: Resetuj wszystki foldery.
Strona 1 / 1