Zmiana seriala...???
Jestem świeźym uźytkownikiem ,nie wiem zbyt wiele jeszcze o tym systemie tak więc proszę o pomoc. :) Zainstalowałem WinXP Professional PL ver.corporacyjna (brak kluczyka) z serialem XXXXX–XXXXX–XXXXX–XXXXX–XXXXX.
Mój numer ID produktu to:
......–640–0000356–23967
Wiem źe z takim numerem nie da się zainstalować Service Pack 1.
Kolega instalował teź WinXP z tej samej płytki ale wpisał inny serial XXXXX–XXXXX–XXXXX–XXXXX–XXXXX ,i ma całkiem inny numer ID...i bez problemu zainstalował Service Packa 1.
Mam takie pytania:
1.Czy mam moźliwość zmiany seriala FCKGW–.... ....,jak juź mam zainstalowanego XP–ka na ten 6FDM2–... ... ... ???.Czy muszę odnowa instalować sysytem.???
2.Czy jest moźliwość zmiany z FAT32 na NTFS na dysku systemowym...???Bez utraty sysytemu i danych...???
3.Jak to zrobić...???
4.Mam 4 partycję po 20GB i czy warto zmieniać FAT32 na NTFS na wszystkich czy tylko na systemowym (C)...???
5.Czy wogóle warto zmieniać na NTFS...???
Mój numer ID produktu to:
......–640–0000356–23967
Wiem źe z takim numerem nie da się zainstalować Service Pack 1.
Kolega instalował teź WinXP z tej samej płytki ale wpisał inny serial XXXXX–XXXXX–XXXXX–XXXXX–XXXXX ,i ma całkiem inny numer ID...i bez problemu zainstalował Service Packa 1.
Mam takie pytania:
1.Czy mam moźliwość zmiany seriala FCKGW–.... ....,jak juź mam zainstalowanego XP–ka na ten 6FDM2–... ... ... ???.Czy muszę odnowa instalować sysytem.???
2.Czy jest moźliwość zmiany z FAT32 na NTFS na dysku systemowym...???Bez utraty sysytemu i danych...???
3.Jak to zrobić...???
4.Mam 4 partycję po 20GB i czy warto zmieniać FAT32 na NTFS na wszystkich czy tylko na systemowym (C)...???
5.Czy wogóle warto zmieniać na NTFS...???
Odpowiedzi: 0
Strona 0 / 0