zmiana logowania,wylogowania jak w win2000
mam maly problem,od jakiegos czasu przy wchodzeniu do XP wyskakuje monit o uzytkownika i haslo(kiedys tego nie mialem),sposob wylogowania tez sie zmienil ,teraz zamiast 3 kolorowych przyciskow mam rozwijane menu z opcjami wylogowania,zamkniecia systemu czy uruchomienia ponownie kompa,zmienilo sie tez menu po nacisnieciu CTRL+ALT+DEL,wszystko przypomina win2000,czy ktos moze mi powiedziec co sie stalo i jak wrocic do poprzedniego stanu?dzieki
Odpowiedzi: 7
no i co dalej?
start – uruchom – control userpasswords2
brtx:Whoaaaa. Stop
Panel Sterowania > Konta Uzytkownikow > Zmien sposob logowania uzytkownikow. Na nastepnej stronie: zaptaszkuj opcje "Uzyj ekranu powitalnego".
Ja mialem caly czas zaptaszkowane uzyj ekranu powitalnego i mam nadal logowanie w stylu win2000. Jest jakas inna mozliwosc?
brtx,bingo:) thx
Whoaaaa. Stop
Panel Sterowania > Konta Uzytkownikow > Zmien sposob logowania uzytkownikow. Na nastepnej stronie: zaptaszkuj opcje "Uzyj ekranu powitalnego".
Mam styl classic ale w stylu XP jest to samo wiec to raczej nie od tego
Albo bawiłeś się programem do podmiany menu wyboru uźytkowników i wgrałes jakiś uszkodzony, albo uszkodził ci się plik w którym to jest. Spróbuj przywrócić system do punktu sprzed tej zmiany.
start/programy/akcesoria/narzędzia systemowe/przywracanie systemu.
start/programy/akcesoria/narzędzia systemowe/przywracanie systemu.
Strona 1 / 1