zmiana litery dysku lokalnego
cześć
mam taki problem:
jakimś sposobem zainstalowałem na dysk H system teraz chce a źeby było to litera C.Klikam prawym na mój kompuetr > zarządzaj > zarządzanie dyskami > klikam prawym na dysk H > zmień litere dysku i ścieźki > klikam zmień i wypisuje "system windows niemoźe zmoyfikować litery dysku woluminu systemowego lub rozruchowego" :!: :!:
Co mam robić a źeby zmienić tą litere :?: :roll:
p.s. Jest to jeden dysk podzielony na partycje. Dysku o literze C niema :( :?:
mam taki problem:
jakimś sposobem zainstalowałem na dysk H system teraz chce a źeby było to litera C.Klikam prawym na mój kompuetr > zarządzaj > zarządzanie dyskami > klikam prawym na dysk H > zmień litere dysku i ścieźki > klikam zmień i wypisuje "system windows niemoźe zmoyfikować litery dysku woluminu systemowego lub rozruchowego" :!: :!:
Co mam robić a źeby zmienić tą litere :?: :roll:
p.s. Jest to jeden dysk podzielony na partycje. Dysku o literze C niema :( :?:
Odpowiedzi: 14
Mam taki sam problem – instalowalem juz kilka razy na rozne sposoby i partycje rozruchową robi mi jako ostatnia dostepna litere dla HDD – u mnie F: ... no wqrza mnie to na maxa :evil: i nie wiem czemu tak debilnie przypisuje te litery dysku, od czego to zalezy?...
nie zycze sobie tutaj takich odzywek – na pw zalatwiajcie sobie swoje klotnie :evil: :evil:
nie zycze sobie tutaj takich odzywek – na pw zalatwiajcie sobie swoje klotnie :evil: :evil:
Masz rację tylko masochiści się kują :?
moźe ktoś wie jak zmienić litere dysku ??
p.s.juź niemam zamiaru sie kucić ok ??
p.s.juź niemam zamiaru sie kucić ok ??
chcesz odpowiedzi ?? to masz !! zaqrka jest na tym forum szanowany takze jak cos sobie pieprzysz na kompie, bo nieumiesz czytac po polsku to niewyzywaj sie na innych bo to nieich wina !! jak wiesz lepiej niz inni to poco sie pytasz ?? daj sobie lepiej spokój na przyszlosc...damsul:myślałęm źe na tym forum są ludzie kulturalni ale widze źe przynajmiej jadna osoba jest poprostu HAMEM
i tak niechce mi sie z tobą rozmawiać ok ?
jak będziesz taki upszejmy to przestań juź odpowiadać bo tylko szpedzisz to forum :lol:
proszę o odpowiedź inną osobe
Mialem juz nic do Ciebie nie pisac, ale tak sie dobrze bawie przy czytaniu Twoich postow, ze nie moglem sie powstrzymac :lol: .
EOT
Ja tez, ale teraz sie zastanawiam kto Cie tu wpuscil :P .damsul:myślałęm źe na tym forum są ludzie kulturalni
Staram sie nie zwracac uwagi na bledy ortograficzne piszacych, ale tu napisze tylko jedno: oprocz tego liczydla poszukaj dobrego slownika ortograficznego, kup i czytaj. Aaaaa, jeszcze jedno – ten slownik to takie cos jak komiks, tylko bez obrazkow :mrgreen: .damsul:HAMEM
EOT
myślałęm źe na tym forum są ludzie kulturalni ale widze źe przynajmiej jadna osoba jest poprostu CHAMEM
jak będziesz taki upszejmy to przestań juź odpowiadać bo tylko szpedzisz to forum :lol:
Wiesz, bardzo sie staram, ale za nic nie moge pojac co do mnie mialo nie dojsc :? .damsul:NIE CHCIAŁEM ŻEBY TO DO CIEBIE DOSZŁO OK :?:
Widze, ze nie za bardzo pojmujesz co sie do Ciebie pisze, albo czytasz tylko co trzeci wyraz. Jesli juz chodzi o to ze podobno nie napisalem "chyba", to coz to jest:damsul:jak jesteś niepewny to napiszchyba,być moźe albo jakiś taki tekst źebym wiedział źe niesprawdziłeś i niejesteś tego pewien
Przegladnij i chyba bedzie git
Poza tym juz Ci napisalem – w2k nie rozni sie pod tym wzgledem z XPkiem. W rejestrze sa takie same wpisy. Tresc pod podanym linkiem nie zostala napisana specjalnie zlosliwie przeze mnie, ale przez producenta oprogramowania ktorego uzywasz. Link podany Ci zostal w dobrej wierze, ale jak widze niedoceniasz tego. Coz mnie to wiec teraz bchodzi, ze Ty akurat nie mozesz sobie poradzic z rozwiazaniem i masz pretensje do calego swiata. Moze nie potrafisz ? Mam dla Ciebie mala rade – sprzedaj kompa i kup se drewniane liczydlo. Byc moze go nie zepsujesz i nie bedzie dla Ciebie za skomplikowane.
EOT
Drugi raz ? Chyba zartujesz
NIE CHCIAŁEM ŻEBY TO DO CIEBIE DOSZŁO OK :?:
Oczywiscie – nastepnym razem pozamieniam sobie litery dyskow i bede probowal to odwrocic, zeby specjalnie dla Ciebie sprawdzic czy to pojdzie.
jak jesteś niepewny to napisz
- chyba,być moźe albo jakiś taki tekst źebym wiedział źe niesprawdziłeś i niejesteś tego pewien
Faktycznie – a ja Ci poradzilem jak to zrobic pod Linuksem :? . Czy w2k rozni sie tak bardzo od XPka ?damsul:ty to ma być na XP
Czytales ten fragment :
a wczesniej:1.Wykonaj pełną kopię zapasową systemu komputera i stanu systemu.
Q249321 Unable to Log on if the Boot Partition Drive Letter Has Changed
Oczywiscie – nastepnym razem pozamieniam sobie litery dyskow i bede probowal to odwrocic, zeby specjalnie dla Ciebie sprawdzic czy to pojdzie.damsul:jak będziesz radził miej pewność źe to bardziej niepopsuje sytuacji
Drugi raz ? Chyba zartujesz 8) .damsul:jak będziesz radził
ty to ma być na XP ale to zrobiłem i niemogłem po tym odpalić windowsa jak będziesz radził miej pewność źe to bardziej niepopsuje sytuacji
Cholera, link sie pierdzieli i nie mozna go poprawic :? . Wejdz na http://www.msinfo.pl/mssupport/Portal/Search i wstukaj "PL223188".
http://www.msinfo.pl/mssupport/Dokumenty/Pomoc%20techniczna/Artykuły%20bazy%20wiedzy/Artykuły%20do%20numeru%2022XXXX/PL223188.htm
Przegladnij i chyba bedzie git, albo posluz sie programami "trzecimi".
Przegladnij i chyba bedzie git, albo posluz sie programami "trzecimi".
Strona 1 / 1