zmiana linuks na winxp
Kolega kupił kompa z zainstalowanym Linuksem i chciał źebym mu zmienił na win xp czy nie będzie z tym jakiś problemów
Odpowiedzi: 10
A ja miałem na myśli proffesional.
gusioo:godunow:JN:Instalator poradzi sobie spokojnie z linuxem,czyli zdejmie partycje i jak zdejmie to nic nie zostanie,więc niema problemu z linuxem.
No i ta kasa trza zakupić Windowx Xp box !!(jakie z 500 PLN a moze troche więcej !!!!)
Pozdrawiam Swiątecznie,,!!
Byś nie zdziwił. BOX kosztuje około 1600 zł, a za 500 moźesz mieć OEM.
Bez przesady !!
grubo ponizej tysiaća wersja Home box
Pozdrawiam Świątecznie
godunow:JN:Instalator poradzi sobie spokojnie z linuxem,czyli zdejmie partycje i jak zdejmie to nic nie zostanie,więc niema problemu z linuxem.
No i ta kasa trza zakupić Windowx Xp box !!(jakie z 500 PLN a moze troche więcej !!!!)
Byś nie zdziwił. BOX kosztuje około 1600 zł, a za 500 moźesz mieć OEM.
JN:Instalator poradzi sobie spokojnie z linuxem,czyli zdejmie partycje i jak zdejmie to nic nie zostanie,więc niema problemu z linuxem.
Instalator poradzi sobie spokojnie z linuxem,czyli zdejmie partycje i jak zdejmie to nic nie zostanie,więc niema problemu z linuxem.
Tak, a partycje Linuxa wykryje jako "Obszar nieznany" .
Przestaw w biosie botowanie jako pierwsze na CDROM i płyta instalacyjna botowalna XP i zdejmij wszystkie partycje z dysku,ma być czysty i załóź nowe,sformatuj i instalacja XP.
Instalator XP poradzi sobie bez problemu z Linuxem.
Instalator XP poradzi sobie bez problemu z Linuxem.
Zdejmij partycje z dysku, a potem to juź standardowa instalacja XP.
Pewnei najwygodneij będzie do zdjęcia uźyć jakiego Ranish Partition Menager–a , bo nie jestem na 100% pewien czy narźedzie wbudowane w instalator XP sobie z ext. poradzi – stąd zastrzeźenie o ewentualnym kłopocie w tym zakreesie. moźe jendak tylko na zimne dmucham i próba uruchomienai od razu instalatora XP przyniesie oczekiwany rezultat w postaci zdjęcia partycji i ząłoźenia ich juź pod ten system.
Pewnei najwygodneij będzie do zdjęcia uźyć jakiego Ranish Partition Menager–a , bo nie jestem na 100% pewien czy narźedzie wbudowane w instalator XP sobie z ext. poradzi – stąd zastrzeźenie o ewentualnym kłopocie w tym zakreesie. moźe jendak tylko na zimne dmucham i próba uruchomienai od razu instalatora XP przyniesie oczekiwany rezultat w postaci zdjęcia partycji i ząłoźenia ich juź pod ten system.
proszę o podpowiec jak zmienić system linuks na win xp bo nigdy nie miałem do czynienia z Linuksem
Strona 1 / 1