zmiana ksywki
hej
czy moźna zmienić sobie ksywke?? w moim przypadku z andi18 na Andrew??
czy moźna zmienić sobie ksywke?? w moim przypadku z andi18 na Andrew??
Odpowiedzi: 15
Daishi:On nie chciał chyba aby go z kimś kojaźono :P
Fakt.. :P Lepiej dostać po gębie, niź mieć elektorat w sejmie :P :D
P.S. Przepraszam, źe odkopuję, ale było warto ;)
On nie chciał chyba aby go z kimś kojaźono :P
regedit:Jaki ma sens zmienianie tych ksywek. Przecieź to dzięki niej indentyfikujemy autora a jeśli ją zmienisz......
Bezsens :?
Niektórym wydaje się, źe zmiana nicka=zmiana poziomu merytorycznego wypowiedzi i to, źe wcześniejszy "dorobek" zapomniany będzie.
To się nazywa "nieuzasadniony optymizm".
Jaki ma sens zmienianie tych ksywek. Przecieź to dzięki niej indentyfikujemy autora a jeśli ją zmienisz......
P.S. Prościej jest sobie załoźyć nowe konto – chyba, źe jesteś statsiarzem :twisted:
P.S. Prościej jest sobie załoźyć nowe konto – chyba, źe jesteś statsiarzem :twisted:
heh jak by była taka mozliwość to bardzo bym prosił o zmiane jednak na golota ,bo 53 sek to jednak nie to samo :D:D oczywiście jeśli tak sie da, bede bardzo wdzięczny :)
pozdro
pozdro
przeciez to to samo :D .
heh tylko jedno pytanie dlaczego Andrew–53sek a nie golota??
Ni ma za co :mrgreen: .Andrew–53sek:z góry dzieki :)
andi18:to moge być jako Andrew Gołota
Jestes tego pewny? :lol:
P.S. Teraz ino zostaje kwestia rangi – szybki andrzej czy pojawia sie i...ucieka :mrgreen:
to moge być jako Andrew Gołota , z góry dzieki :)
Pozostaje drugi czlon ktory nie jest jeszcze zajety – "Golota", albo "Szybki jak Golota" :mrgreen: .
I jesli nazwa nie jest zajeta. Chyba, ze odkupisz ;)
więc prosze cie administratorze o zmiane nicka na Andrew , z góry dzieki :)
Sabie samemu nie mozna – jak słusznie wskazał Demik pozostaje Ci prośba skierowana do Administratora.
jeśli porosisz administratora to tak bo ja na innym forum miałem tak ze na pw wyslalem mu wiadomosc i mi range zmienil ale nie wiem jak jest z nickami
Strona 1 / 1