Zmiana komputerow - jak przezucic kontakty i maile????

Mam problem! Zmieniłem komputer i nie wiem jak przerzucic kontakty i wiadomosci pocztowe ze starego na nowy. W starym kompie mialem Winodws XP i Microsoft Outlook 2003, zrobilem export do pliku backup.pst calej zawartosci outlook'a i skopiowalem go na przenosny dysk. W nowym kompie mam Windows Vista Home Premium, Office 2007 (ale ten dostepny w sklepach, ku mojemu spoznionemu zdziwieniu, bez....outlook'a !!) no i program pocztowy Visty czyli nastapce Outlook Express. Skopiowalem plik backup.pst z dysku na nowy komp no i nie mam pojecia jak go wgrac tak, zeby program pocztowy go lyknal. Czy jest jakies wyjscie z tej sytuacji? Mam tam bardzo wazne maile i milion adresow wiec skopiowanie jest mi niezbedne!! Moze ktos mial taki sam problem i moglby pomoc! Licze na to bardzo i pozdrawiam! Marcin

Odpowiedzi: 1

Co do skopiowania samych wiadomości to nie mam pojęcia ... ale wiem że coś kiedyś takiego było na forum ... Nie ma możliwości eksportowania kontaktów np. do (WAB)? Dawniej jak przesiadałem się z XP na Viste - przenosiłem właśnie w ten sposób kontakty i wszystko działało. W kliencie pocztowym importować można następująco: Narzędzia -> Książka adresowa... -> Plik -> Importuj
–MaRciN–[PL]–
Dodano
26.01.2008 13:40:23
marbron
Dodano:
19.01.2008 17:39:33
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1