Zmiana klucza – c.d.
Mam pytanie do moderatorow.
Moze to i nie moja sprawa, ale zostal zamkniety poprzedeni watek dotyczasy zmiany klucza w Win XP. Moje pytanie brzmi – dlaczego? Ktos powie – to niegodne z regulaminem! Microsoft jednak SAM podaje rozwiazanie. Mam propozycje – mozna by umiescic rozwiazanie tego problemu jako "przyklejone". Wtedy nie bylo by zbednych pytan.
Moze to i nie moja sprawa, ale zostal zamkniety poprzedeni watek dotyczasy zmiany klucza w Win XP. Moje pytanie brzmi – dlaczego? Ktos powie – to niegodne z regulaminem! Microsoft jednak SAM podaje rozwiazanie. Mam propozycje – mozna by umiescic rozwiazanie tego problemu jako "przyklejone". Wtedy nie bylo by zbednych pytan.
Odpowiedzi: 5
No popatrz, szkoda źe nie zostałeś modem, pewnie zaraz zrobiłbyś tu porządek... :wink:
A co do pw to dobrze by było abyś zajął stanowisko do próśb Ci przedstawionych... :lol:
A co do pw to dobrze by było abyś zajął stanowisko do próśb Ci przedstawionych... :lol:
Kolego aligator prosze odpowiadac na temat, bo robi sie
off–topic a tym samym zasmieca sie forum.
Gdybym mial odowidac na wszystkich forach na wszystkie PW to nie starczylo by mi czasu na odlanie sie :lol:
off–topic a tym samym zasmieca sie forum.
Gdybym mial odowidac na wszystkich forach na wszystkie PW to nie starczylo by mi czasu na odlanie sie :lol:
Kolego riti pw to u Ciebie działa ??? Czekam :wink:
Oczywiscie, ze pozwalam :lol: To tylko moja propozycja.
Chodzi mi glownie o ten temat.
Chodzi mi glownie o ten temat.
Pozwól, źe to my będziemy decydować o tym co ma być przyklejone.
Strona 1 / 1