zmiana klawiszy na klawiaturze

Czy istnieje jakis prgram do zmiany klwiszy na klawiaturze??Czesto uzuwam polskiej i niemieckiej klawiatury, jednak maja one zamienione wzgledem siebie klawisze "Z" i "Y". Czy moge zatem na polskiej klawiaturze klawiszowi Z przypisac litere Y??

Odpowiedzi: 6

grzechura:
Chodzi o to ze jak sobie przelacze z klawiatury polskiej na niemiecka zamieniaja mi sie klawisze Z i Y

Moźe po prostu wyjmij klawisze Y i Z i je zamień.
Tomi!
Dodano
17.10.2004 02:23:08
Rebe:
grzechura:
nie za bardzo mnie zrozumieliscie. Chodzi o to ze jak sobie przelacze z klawiatury polskiej na niemiecka zamieniaja mi sie klawisze Z i Y I ja mam pytanie czy ja je moge przy pomocy jakiegos innego programu zamienic?

Zrozumi9elim , zrozumielim – programy do poszukania pod hasłem "remapowanie klawiatury" w googlach pewnikiem do znalezienia, a jakieś to i stąd moźna wypatrzeć cosik: http://windows.online.pl/programy/prog07.htm
ty to jednak jestes bardzo domyslny, ja dalej z tego wszystkiego nic nie rozumiem
gieras
Dodano
16.10.2004 20:12:46
grzechura:
nie za bardzo mnie zrozumieliscie. Chodzi o to ze jak sobie przelacze z klawiatury polskiej na niemiecka zamieniaja mi sie klawisze Z i Y I ja mam pytanie czy ja je moge przy pomocy jakiegos innego programu zamienic?

Zrozumi9elim , zrozumielim – programy do poszukania pod hasłem "remapowanie klawiatury" w googlach pewnikiem do znalezienia, a jakieś to i stąd moźna wypatrzeć cosik: http://windows.online.pl/programy/prog07.htm
Rebe
Dodano
16.10.2004 18:53:13
grzechura:
dalej nic z tego nie rozumiem
gieras
Dodano
16.10.2004 18:00:33
grzechura
Dodano
16.10.2004 17:12:02
Naciśnij lewy alt+shift i przełącz między językami :wink:
MarcinX
Dodano
16.10.2004 12:33:11
grzechura
Dodano:
16.10.2004 12:27:21
Komentarzy:
6