zmiana ip
CZY JEST PROGRAM DO ZMIANY SWOJEGO IP(mam internet z sieci lan)
Odpowiedzi: 11
http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=4583&postdays=0&postorder=asc&highlight=zmienianie%20adresu%20ip&start=0
MarcinX napisał:
A JARKES napisał:
Więc nie wiem, czy powinienneś tak krzyczeć, źe Nie!
Nie !
Najprawdopodobniej zablokowano mu JEGO ip w JEGO sieci i nie moźe połączyć się z netem.
A JARKES napisał:
powiedz jak wykiwać opa który dał mi bana na hubie NIESŁUSZNIE i mój ip jest zablokowany
Więc nie wiem, czy powinienneś tak krzyczeć, źe Nie!
Nie !
Najprawdopodobniej zablokowano mu JEGO ip w JEGO sieci i nie moźe połączyć się z netem.
I nie koniecznie dostałeś go konkretnie Ty. Mógł go dostać ktokolwiek z waszej sieci, bo wątpię aby kaźdy z Was miał swoje zewnętrzne IP. Ale mogę się oczywiście mylić
Jesli chodzi o bana ktorego dostales na np: DC to wedlug mnie najlepszym rozwiazaniem bylo by napisanie do admina tego huba maila z ewentualnymi przeprosinami albo z wytlumaczeniem calej sprawy ...
Maila admina kazdego huba mozesz dostac na www danego wlasnie huba.
Maila admina kazdego huba mozesz dostac na www danego wlasnie huba.
Pójde ale z flachą trucizny :lol:
Mozesz jedynie isc do niego z flacha :lol: .
to powiedz jak wykiwać opa który dał mi bana na hubie NIESŁUSZNIE i mój ip jest zablokowany
Jak słusznie zauwaźył Slay3r, zmieniać moźesz ile chcesz.
Tyle źe jeźeli zmienisz ustawienia podane przez operatora ,nie będziesz miał dostępu do netu :D .
Tyle źe jeźeli zmienisz ustawienia podane przez operatora ,nie będziesz miał dostępu do netu :D .
ja sie tak dobrze nie znam ale moj nr ip przydzielił mi mój operator który mi dostarcza usługi internetowe i chyba bez jego zgody nie moge go zmienic.A po drugie trzymałem sie twoich zaleceń i niestety po konfiguracji takiej jak mi zaleciłeś wogóle nie miałem neta(a co trzeba wpisać w :maska podsieci).Chyba źe coś poknociłem
Po pierwsze NIE KRZYCZ
PO drugie do zmiany ip swojej karty nie trzeba mieć źadnego programu. Wchodzisz do panelu sterowania/połączenia sieciowe/połączenie lokalne/właściwośi/protokół internetowy tcp/ip/właściwości/
Zmieniaj dowoli.
PO drugie do zmiany ip swojej karty nie trzeba mieć źadnego programu. Wchodzisz do panelu sterowania/połączenia sieciowe/połączenie lokalne/właściwośi/protokół internetowy tcp/ip/właściwości/
Zmieniaj dowoli.
Strona 1 / 1