Zmiana ikon Style XP 2.0
Ściągnąłem sobie właśnie Style XP 2.0 i chcę zainstalować sobie nowe ikonki, za pomocą tego właśnie programu. Klikam więc w nim "Icons" następnie na "Add an Icon Set" i wybieram sobie wraz z ściągniętymi ikonkami plik o rozszerzeniu *.iptheme
Klikam na "Otwórz" i pojawia siękomunikat "This file has other icons associated with this. I cannot be added this way. Please use 'Serch Paths...' instaled.
I jak mam teraz zainstalowaćsobie te ikonki??? Czy jest jakiś inny sposób niź przez program?
Klikam na "Otwórz" i pojawia siękomunikat "This file has other icons associated with this. I cannot be added this way. Please use 'Serch Paths...' instaled.
I jak mam teraz zainstalowaćsobie te ikonki??? Czy jest jakiś inny sposób niź przez program?
Odpowiedzi: 1
Jezeli chcesz dodac sciagniete ikony to musza one byc w pliku z rozszezeniem .iconset; .iconzip; lub .icl wtedy po dodaniu ich za pomocą "add an icon set" (wystarczy jak wskazesz folder w którym one są) potem klikasz na wybrany przez siebie zestaw ikon i klkasz "Apply Icons". Równiez tematy(nie wszystkie ) ktore sciagniesz zawieraja ikony mozesz je z osobna podmieniac bez zmiany tematu pulpitu.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Strona 1 / 1