Zmiana cdkeya do xp w celu zassania SP1
mam pytanie co sie stanie jak zmienie klucz?
postąpie zgodnie z procedurą opisaną na stronce www.2a.pl i co sie stanie wtedy z moim systemem ustawieniami danymi...?
jestem zielony jeśli chodzi o głębszą wiedze o systemie moźecie mi pomóc? czy moge coś spiepszyc czy nie mam się czym martwić ????? i czy jak nie będe zadowolony z efektów swojej działalności to moge zrobić przywracanie systemu?
a tak wogóle to działać chce bo wolf mi się wiesza po 10 sekundach
mam ge force 2 pro i najnowszy detonator i xp prof corp bez sp1
z góry dziękuje za pomoc
postąpie zgodnie z procedurą opisaną na stronce www.2a.pl i co sie stanie wtedy z moim systemem ustawieniami danymi...?
jestem zielony jeśli chodzi o głębszą wiedze o systemie moźecie mi pomóc? czy moge coś spiepszyc czy nie mam się czym martwić ????? i czy jak nie będe zadowolony z efektów swojej działalności to moge zrobić przywracanie systemu?
a tak wogóle to działać chce bo wolf mi się wiesza po 10 sekundach
mam ge force 2 pro i najnowszy detonator i xp prof corp bez sp1
z góry dziękuje za pomoc
Odpowiedzi: 8
No grzebanie w rejestrze moźe się zakończyć tragicznie poniewarz ppzmieniearz tam gdzie nie trzeba i winda ci nie powstanie :)
Albo ktoś nie chcący usunie waźny fragment przez omyłke i kaplica. Ale prawie wszystkim to się zakończyło pomyślnie :)
A z resztą ty Leopod jesteś na tyle inteligentny aby nie rozwalić kompuś rejestru. Ale jakieś lamy mogą zakończyć źycie swojej windy na zmianie rejestru :)
Albo ktoś nie chcący usunie waźny fragment przez omyłke i kaplica. Ale prawie wszystkim to się zakończyło pomyślnie :)
A z resztą ty Leopod jesteś na tyle inteligentny aby nie rozwalić kompuś rejestru. Ale jakieś lamy mogą zakończyć źycie swojej windy na zmianie rejestru :)
Lezio111:No chyba źe rozwali sobie rejest, to wtedy winda padnie :)
Instalowałem SP1 u wielu ludzi i jeszcze nie spotkałem się (i nie słyszałem) źeby komuś SP rozwalił rejestr. Na twoim miejscu nie pisałbym głupot, bo zniechęcasz ludzi do instalowanie waźnych poprawek.
No chyba źe rozwali sobie rejest, to wtedy winda padnie :)
pelna procedura zmiany klucza aby zainstalowac SP1 jest w dziale praoblemu z urzywaniem Xp w topicu przyklejonym przeze mnie – co do utraty danych – nic nie utracisz
Nic się nie stanie wszystko zostanie bez zmian,będziesz miał zmieniony tylko klucz zamiazst np:fckgw– na inny ,który pozwoli na zainstalowanie sp1 .
A jak ci się nie spodoba to zawsze mozna zrobic przywracanie systemu
A jak ci się nie spodoba to zawsze mozna zrobic przywracanie systemu
te, areczek, jak masz poprawny link to daj, a moze masz tą stronke zapisana na twardzielu? jak masz to daj znać, to podam maila i byc moźe podesł, co? pozdrawiam
Areczek:mam pytanie co sie stanie jak zmienie klucz?
postąpie zgodnie z procedurą opisaną na stronce www.2a.pl (niestety ta stronka jest martwa :–| i co sie stanie wtedy z moim systemem ustawieniami danymi...?
a tak wogóle to zmieniac cdkeya chce bo wolf mi się wiesza po 10 sekundach jest inf nastąpił błąd w aplikacji wolf.exe zostanie zamknięta ...
mam ge force 2 pro i najnowszy detonator i xp prof corp bez sp1 a moźe sp1 nic tu nie da?
z góry dziękuje za pomoc
Przykro mi, ale na tej stronce nic takiego nie ma. Więc nie mogę ci pomóc. Daj poprawny link.
Strona 1 / 1