Zmaksymalizowane okna
Witam!
Jestem właśnie po instalacji Windows'a XP. Gdy otwieram Internet Explorer 6 okno nie otwiera się zmaksymalizowane. Wygląda to tak:
Czy istnieje jakiś sposób, aby kaźde okno IE otwierało się zmaksymalizowane? Bardzo mnie to denerwuje.
Jestem właśnie po instalacji Windows'a XP. Gdy otwieram Internet Explorer 6 okno nie otwiera się zmaksymalizowane. Wygląda to tak:
Czy istnieje jakiś sposób, aby kaźde okno IE otwierało się zmaksymalizowane? Bardzo mnie to denerwuje.
Odpowiedzi: 5
Czasem strony internetowe pozwalają sobie na zmianę wielkości okna niezmaxymalizowanego. Mi równieź co jakiś czas tak się robi ale zawsze pomaga kilkakrotne zmniejszenie rozmiaru okna i restart IE albo kompa. Sprawdź kompa ad–awarem, moźe masz coś na kompie co ciągle zmienia Ci wielkość okna.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Pawek:Na to nie ma rady.
Ja sobie pomogłem aplikacją Hydravision dla kart ATi.
Hydravision jest menadzerem okien i dzięki niemu masz moźliwość ustawiania zasad okien i ich pozycji itp.
Z tego co wiem NVIDIA takźe posiada podobną aplikację.
Na to nie ma rady.
Teraz okno otwiera się zmaksymalizowane. Jednak nadal pozostaje inny problem. :( Gdy klikam na jakiś link w tym zmaksymalizowanym oknie to drugie nie otwiera się juź zmaksymalizowane. :(
Zobacz ten topic : http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=11817&highlight=maksymalizacja
Strona 1 / 1