Złoźony problem
Miałem wirusa. Usunąłem wszystkie partycje, waźne dane skopiowałem na drugi dysk, potem spowrotem. Usunąłem wszystkie partycje, załoźyłem je od nowa i sformatowałem. Zainstalowałem XP z SP1, ale w czasie jego konfigurowania znów pojawiło się okno z błędem RPC... I historia znów się powtórzyła. Dziś zauwaźyłem nowe procesy – dnswn.exe i sygate32.exe oraz svchost.exe. Tak, wiem, co to za procesy... I teraz co mam zrobić, jeśli skanowanie (tak, z wyłączonym przywracaniem systemu, ponadto w trybie awaryjnym) antywirusem po prostu nic nie daje? Oczywiście, czytałem przyklejone posty, ale nic z tego... Chyba jedynie pominąłem moźliwość, źe to klasyczny blaster. Ale dodam, źe to nie jest mój komputer, ale bardzo często mam do niego dostęp. Jakiego skanera uźyć? Jakie czynności przed i po infekcyjne wykonać?
Dodam, źe tamtem komputer ma problem z dostępem do internetu, który zaraz opiszę w odpowiednim dziale... Proszę o pomoc. Z góry wielkie dzięki.
Dodam, źe tamtem komputer ma problem z dostępem do internetu, który zaraz opiszę w odpowiednim dziale... Proszę o pomoc. Z góry wielkie dzięki.
Odpowiedzi: 0
Strona 0 / 0