Źle nagrana płytka CD
W NERO dałem kopiowanie płytki CD, ale nie wlocie tylko najpier orginał a potem pustą CD.
Kolega mi powiedział źe program został skopiowany ale NERO nie skopiował plików ukrytych.
Czy to moźliwe ???
Czy jak kopiuje się pliki ukryte to trzeba coś wcześniej ustawić ???
[/list]
Kolega mi powiedział źe program został skopiowany ale NERO nie skopiował plików ukrytych.
Czy to moźliwe ???
Czy jak kopiuje się pliki ukryte to trzeba coś wcześniej ustawić ???
[/list]
Odpowiedzi: 20
Dark po czesci masz racje ale sie tez mylisz
Tym samym sposobem przegralem starcrafta i broodwara i chodza bez najmniejszego problemu..
Tym samym sposobem przegralem starcrafta i broodwara i chodza bez najmniejszego problemu..
Nero na pewno nie poradzi sobie z orginalnymi grami i ich zabezpieczeniami a zwłaszcza jesli bedą to gry Blizzarda.
Wiekszosc (chyba wszystkie) produkty Microsoftu mozna przegrac tak jak napisal MeneloutoR jedynym minusem bedzie to ze nie beda sie bootowaly. Natomiast reszte gier/programow raczej nie – wszystko zalezy od programu kopiujacego i oczywiscie nagrywarki.
Ja czekam na to aź ktoś wynajdzie wreszcie uźądzenie które w Star Trecku nazywa siem replikator.
Nazwa tego uźądzenis mówi za siebie.
Ja czekam na to aź ktoś wynajdzie wreszcie uźądzenie które w Star Trecku nazywa siem replikator.
Ha oto czarna magia nagrywania :D
ok. ostatnio przegraelm sobie 2K z orginalnej plytki metoda "copy 'n' paste" (nie mialem czasu na bawienie sie w obrazy itepe itede)w nero i o dziwo plytka tylko sie nie bootowala , a reszta piknie chodzila – normalnie startowala w windzie i sie instalowala takze spod dos'a
ok. ostatnio przegraelm sobie 2K z orginalnej plytki metoda "copy 'n' paste" (nie mialem czasu na bawienie sie w obrazy itepe itede)w nero i o dziwo plytka tylko sie nie bootowala , a reszta piknie chodzila – normalnie startowala w windzie i sie instalowala takze spod dos'a
W2k chyba nie ma.Moge Ci go na e–maila wysłać ale to by z 2 tygodnie zajeło.
:D
W2k chyba nie ma.Moge Ci go na e–maila wysłać ale to by z 2 tygodnie zajeło.
Craci cracami ale dobrze było by miec drugom orginalną kopie orginalnej płytki :D
Craci cracami ale dobrze było by miec drugom orginalną kopie orginalnej płytki :D
Ja poprostu nagrałem pirata Windows 2000 Professional PL.
Moźe było zabezpieczenie przed kopiowaniem, niesprawdzałem.
Ja poprostu nagrałem pirata Windows 2000 Professional PL.
Ale neron oczywiście przegrał płytkę z colinem 2, ale gierka wogóle nie chciała się uruchomić.
Nie wątpię źe wszystkie pliki się przegrały, za to oryginalny kompakt ma zapewne specjalną ścieźkę na której jest wytłoczona informacja źe płytka jest ok, neron tego nie kopiuje.
No ale od czego som cracki. :mrgreen:
Nie wątpię źe wszystkie pliki się przegrały, za to oryginalny kompakt ma zapewne specjalną ścieźkę na której jest wytłoczona informacja źe płytka jest ok, neron tego nie kopiuje.
No ale od czego som cracki. :mrgreen:
takie zabezpieczenia da sie ominac...
pozdroofki
pozdroofki
takie zabezpieczenia da sie ominac...
pozdroofki
pozdroofki
Zaraz spróbuję z jakąś gierką z zabezpieczeniami i napiszę co z tego wyszło.
Zaraz spróbuję z jakąś gierką z zabezpieczeniami i napiszę co z tego wyszło.