złapie wirusa?
ściągnełam przez emula film "opowieści z narni"
kiedy chce go otworzyć przez windows media player wyskakuje mi pobieranie licencji i taki komunikat
w którym jest prośba o wciśnięcie akceptacji jeźeli mam 21 lat abym mogła oglądać strony erotyczne a jeźeli nie to mam kliknąc "here immeditely"
potem wyskakuje mi okienko z plikiem do pobrania snow_screensaver. Nic z tego nie kumam. Pomocy nie chce załapać jakiegoś świństwa. Jak moge temu zapobiec?
Czy moźe darować sobie oglądanie tego filmu?
kiedy chce go otworzyć przez windows media player wyskakuje mi pobieranie licencji i taki komunikat
w którym jest prośba o wciśnięcie akceptacji jeźeli mam 21 lat abym mogła oglądać strony erotyczne a jeźeli nie to mam kliknąc "here immeditely"
potem wyskakuje mi okienko z plikiem do pobrania snow_screensaver. Nic z tego nie kumam. Pomocy nie chce załapać jakiegoś świństwa. Jak moge temu zapobiec?
Czy moźe darować sobie oglądanie tego filmu?
Odpowiedzi: 4
wszystko co ściągniesz , zakladam , źe legalne, nim otworzysz , przeskanuj antywirusem , moźe być nawet online free scan , po otwarciu moźe być za późno.
esepti:w sumie w takim e mulu pewnie co drugi film to złodziejski
Kaźdy posiadający prawa autorskie a wszystko co leci np. w kinie takowe ma.
nie pomyślałam tak o tym ale dzięki w sumie w takim e mulu pewnie co drugi film to złodziejski
Darować jak najbardziej. Złodziejom nie pomagamy.
Strona 1 / 1