zła jakoś tv na karcie tv
witam mam problem a mianowicie do kąd wymieniłem płyte główna na ASRock k8nf3 to mi można powiedzieć że nie działa karta tv nie ma głosu i są takie zakłucenia jak by nie dostawał odpowiedniego sygnału... a wczesniej było wszystko ok karta dobrze leży wysztko powinno byc ok ma ktoś jakis pomys dlaczego tak jest??
Odpowiedzi: 6
ok jest już ładnie pięknie:)
ale mam kolejny problem bo gdy podpinam głośniki do płyty głównej to działa mi 1 głośnik a jak podpinam pod kartę tv to działą mi oba... i nie wiem czy to jest winna płyty czy może sterowników czy może głośników... jak myślicie ??
Wyłącz kompa, wyjmij kartę, przetrzyj palcem styki, przedmuchaj gniazdo, to samo przy wtyczce od anteny.
Odinstaluj program, wyczyść rejestr, zainstaluj ponownie.
Napisz o wynikach.
Aha, sprawdź kabel/wtyczkę np. na telewizorze - być może tu tkwi przyczyna.
tak tam nic takiego nie pisze na ten temat... ;/ i nie wiem co mogę zrobić aby to normlanie działało
Przeczytać instrukcję?
Zajrzeć na stronę producenta?
następny post będzie lepszy :D
a co do tematu to u mnie to nic nie dalo to wciśniecie H... co jeszcze mógłbym zrobić ??
[quote=dastin]to mi można powiedzieć że(...)[/quote]że czytając takiego posta, aż korci, żeby go zwyczajnie skasować.
Ale powiedzmy, że jakoś to przeboleję, jeśli następnego napiszesz z minimum przemyślenia treści i poprawieniu wszystkich błędów. Tych ortograficznych również.
Po zainstalowaniu karty na moim kompie, każdy kanał musiałem dostroić, bo inaczej miałem obraz, a nie miałem głosu, lub szum.
Wciskało się wtedy klawisz 'H' z klawiatury i kanał dostrajał się bez kłopotu..
Strona 1 / 1