zip lub rar w Winampie ?
witam,
jest moze jakis plugin do winampa, który pozwalałby odtwarzac pliki mp3 spakowane w jedno archiwum ? Wiem, ze w foobarze jest to mozliwe, ale foobar mi niestety nie "przypasił" Mimo lepszej jakosci dzwieku wole winampa :) Z góry dzieki.
pozdro
jest moze jakis plugin do winampa, który pozwalałby odtwarzac pliki mp3 spakowane w jedno archiwum ? Wiem, ze w foobarze jest to mozliwe, ale foobar mi niestety nie "przypasił" Mimo lepszej jakosci dzwieku wole winampa :) Z góry dzieki.
pozdro
Odpowiedzi: 3
czterech_:ew. gdzieś widziałem teź plugin do foobara dzięki któremu ten wygląda jak winamp, bo mniemam źe to wygląd 'nie przypasił' własnie...
nie nie, zapewniam, ze nie o wyglad mi chodziło :] Mialem nawet fajne skórki na nim. To były jakies drobiazgi, ale troche uciaźliwe.
No cóz, musze szukac dalej. Tylko juz nie mam pomysłow co mam w te google wpisywac :P
akszyli – jest, kiedyś patrząc po pluginach sie na cos takiego natknąłem...niestety nie moge cie jakoś bardziej nakierować,szukaj a znajdziesz ;) ew. gdzieś widziałem teź plugin do foobara dzięki któremu ten wygląda jak winamp, bo mniemam źe to wygląd 'nie przypasił' własnie...
co mamy rozumiec poprzez:
"pliki mp3 spakowane w jedno archiwum" ?
chodzi ci o otwarzanie calego archiwum, bez wypakowywania plikow?
jesli tak, to jest to nie mozliwe do wykonania.
"pliki mp3 spakowane w jedno archiwum" ?
chodzi ci o otwarzanie calego archiwum, bez wypakowywania plikow?
jesli tak, to jest to nie mozliwe do wykonania.
Strona 1 / 1