Zieniło kolor monitora
witam
mam problem w czoraj siedze przy kompie i raptownie smieniło mi kolor ekranu na taki jasno niebieski, nie wiem co sie stało próbowałem w u ustawieniach monitora cos zmienic ale jest to samo, moźe to jakis wirus,a moźe włamanie do komputera
mam problem w czoraj siedze przy kompie i raptownie smieniło mi kolor ekranu na taki jasno niebieski, nie wiem co sie stało próbowałem w u ustawieniach monitora cos zmienic ale jest to samo, moźe to jakis wirus,a moźe włamanie do komputera
Odpowiedzi: 11
Eeeee tam, na początek sprawdź kabel
czujesz powiew hakera???ktoś sobie robi z ciebie jaja :!: moze przelec anty virem
mam kolejną dziwną rzek a mianowicie :Trzęsienie ekranu
to jest juz od przesady to musi być jakis wirus
to jest juz od przesady to musi być jakis wirus
moźe musisz swój odelektryzować??ja mam CTX i czasami jego rogi zmieniają kolor na fiolet(kiedyś na źółć zmienił ale dlatego ze wtyczka nie dochodziła) ,czasami 1 odelektryzowanie nie dziala i trzeba po 5–8 min znow sprobowac wtedy u mnie jest git ... przynajmniej u mnie ...
Wygląda na to, źe coś w środku nie styka. Moźe udaj się z nim do jakiegoś zaprzyjaźnionego elektryka czy elektronika.
no cos z nim nie tak walnełem go lekko i kolory były spoka a później wróciły te niebieskie
Moźe juź jego kres ?
Podłącz inny (od kolegi dla przykładu) i sprawdź.
A masz coś w pobliźu monitora co emituje pole magnetyczne ? Głośniki etc.
Odsuń wszystko i rozmagnesuj monitor (w opcjach monitora degauss)
Moźe juź jego kres ?
2 lata ma monitor
Ile lat ma monitor ?
sprawdz czy grafika dobrze siedzi w slocie, zobacz czy wtyczki sa dobrze wlozone
Strona 1 / 1