Zgrywanie zdjęć na aparat

Czy da się zdjęcia w odwrotną stronę niź to się zwykle robi? czyli czy moźna wykorzystać aparat jako przenośny dysk do zdjęć :?:

Odpowiedzi: 6

Poradziłem sobie – w oprogramowaniu była opcja upload image :P Dzięki za pomoc
Anonymous
Dodano
22.03.2006 12:41:21
Przeglądałem opcje w aparacie ale nic podobnego nieznalazłem. Dostałem jakieś oprogramowanie – wypróbuję wieczorem. Tymczasem dziękuję bardzo za pomoc :)
Anonymous
Dodano
21.03.2006 13:39:18
W aparacie przestaw z USB mass storage na PTP – o ile masz taka opcję.

Czy kabel na 100% ma wszystkie piny?

Odpalałeś aparat na innym kompie pod XP ?

Dostałes jakieś oprogramowanie wraz z aparatem?? Moźe tak coś jest.

PS.
Tez mam styla srebrniaka :wink:
damiancore
Dodano
21.03.2006 13:32:23
Na szaro jest przycisk wklej (pomimo iź mam zdjęcie w pamięci podręcznej) a jak przeciągam metodą "przeciągnij i upuść" to pod strzałką jest przekreślone kółko :? Aparat to Cannon PowerShot A60, nastawiony na oglądanie zdjęć, źadnych innych funkcji w aparacie nie ustawiałem... Mam winde xp z sp2, ze stylem wnidows xp –srebrnym :lol:

Moźe coś na aparacie jest zablokowane :? :?:
Anonymous
Dodano
21.03.2006 13:23:15
pokazywało, źe to niemoźliwe
Cos dokładniej powiedz o tym.

To od początku

:arrow: Żeby zdjęcie z kompoutera (kablemUSB oczywiście:wink:) wrzucic na aparat (nie sprawdzałem czy "przeciągnij i upuść" działa) kopiujesz wybrane przez Ciebie zdjęcie do folderu znajdujacego się na aparacie (de facto na karte pamieci).

:arrow: Do Aparatu, jak kaźde inne "cudo" posiadające karte pamieci, moźna przekopiowac 'wszystko' – ograniczeniem jest jedynie pojemność karty, a to czy aparat to 'zobaczy' to juź inna sprawa.
damiancore
Dodano
21.03.2006 13:04:56
No ale próbowałem przez metodą "przeciągnij i upuść" i pokazywało, źe to niemoźliwe :roll: To jak to zrobić. A – i podkreślam, źe chcę to zrobić przez kabelek do aparatu a nie źaden czytnik do kart pamięci. :)
Anonymous
Dodano
21.03.2006 12:53:41
Anonymous
Dodano:
21.03.2006 12:01:22
Komentarzy:
6
Strona 1 / 1