Zgodnosc systemu... pomocy!
chce zaistalowac program do kabla irda ale podczas instalowania wyskakuje mi komunikat "oprogramowanie instalowane dla tego urzadzenia nie przeszlo testow zgodnosci z systemem windows xp . ten sprzet nie zostanie zaistalowany skontaktuj sie z administratorem systemu"
ja mam konto andministratora. czy da sie to jakos zmienic zebym m,ogl zaistalowac?
ja mam konto andministratora. czy da sie to jakos zmienic zebym m,ogl zaistalowac?
Odpowiedzi: 3
Spróbuj tak:
Panel sterowania – system – zakładka sprzęt – sterowniki i podpisywanie sterowników i zaznacz opcję ignoruj... – ma być równieź zaptaszone w opcji administratora – uczyń tę opcję domyślną dla systemu.Ok restart kompa i próbuj.
Panel sterowania – system – zakładka sprzęt – sterowniki i podpisywanie sterowników i zaznacz opcję ignoruj... – ma być równieź zaptaszone w opcji administratora – uczyń tę opcję domyślną dla systemu.Ok restart kompa i próbuj.
sek w tym ze nie moge go zignorowac bo jest tylko analuluj i instalacja automatycznie sie wylacza po kliknieciu w przycisk
Zignoruj komunikat i instaluj dalej.
Strona 1 / 1