Zgadzam się Windows 3.1 i inne to gówno
Oczywiście nie sys wyprowadzone w ostatnic 2 lat(winXP i win2000) reszta to gówno!
Szczególnie ten shit WinME .Juź 3.11 był lepszy!
Win 98 to teź gowno. Zawisza się z częstotliwaścią 4 zwisy na 5 minut.
Kiedy będzie wrezcie dobry i nieludzko stabilny sys? taki stabilny jak Linux i tak pięknie wyglądający jak XP.
Szczególnie ten shit WinME .Juź 3.11 był lepszy!
Win 98 to teź gowno. Zawisza się z częstotliwaścią 4 zwisy na 5 minut.
Kiedy będzie wrezcie dobry i nieludzko stabilny sys? taki stabilny jak Linux i tak pięknie wyglądający jak XP.
Odpowiedzi: 6
a poza tym wszystkim, kto powiedzial, ze linux nie moze byc tak piekny jak XP??? Chyba ktos kto nie widzial nowych Gnome i KDE
Swoja droga – kwestia gustu
Swoja droga – kwestia gustu
Linux to darmowy Unix więc ,,Linux i Unix razem wzięte to troszkę śmieszne określenie :lol:
Jak miałem Win 2000 to pisało 1981–1999 Microsoft Corp. Tak samo XP wersja 2002, wydany w roku 2001.
Jak miałem Win 2000 to pisało 1981–1999 Microsoft Corp. Tak samo XP wersja 2002, wydany w roku 2001.
To masz źłe informacje to w2k wyszedł w 1999 (mówie generalnie a nie o polskiej wersji). A xp to na procku 266 i 128 ramu jest tak samo stabilny jak na procku 1,2 GHZ i 256 (wiem bo sam przez jakieś 1,5 roku robiłem na procku 266 i 128 ramu z xp i działa dość szybko (na takim sprzecie millenium shit by ci mp3 nie otworzył a niby ma mniejsze wymagania (PROCEK 160 I 30 MB RAMO TYLKO ŻE W OBU PRZYPADKACH MICROSOFT CHYBA ZAPOMNIAŁ JEDNO 0 DOPISAĆ
sORRY ZA BŁEDY ALE SIĘ ŚPIESZĘ
a 98 TO I na wypasłym sprzęcie nigdy nie będzie stabilne to tam jest jądro dosowe i wszystkie programy urzywają tego samego obszaru pamięci i kaźdy ma do niej nie ograniczony dostęp
sORRY ZA BŁEDY ALE SIĘ ŚPIESZĘ
a 98 TO I na wypasłym sprzęcie nigdy nie będzie stabilne to tam jest jądro dosowe i wszystkie programy urzywają tego samego obszaru pamięci i kaźdy ma do niej nie ograniczony dostęp
Zwisz–to literówka no win98 w ciągu 5 minut robi 4 restarty.
A ten temat powiniem być faktycznie gdzieś indziej (pomyliłem się jestem bardzo cięźko osłabiony.
Jak się Microsyf postara to będzie stabilniejszy niź Unix i Linux razem wizięte(kiedy się postara :lol: ) No trudno go zawiesić ale na dobrym sprzęcie ale jak ma się celoronika 300 mHz i 128 mb ramu to juź nie sztuka... A po zatym powinien mieć wymagania jak 98 SE ale to juź inna bajka
P.S. Windowsa 2000 wypuszcili w 2000 roku (wer.PL) a jest 2002 rok!
A ten temat powiniem być faktycznie gdzieś indziej (pomyliłem się jestem bardzo cięźko osłabiony.
Jak się Microsyf postara to będzie stabilniejszy niź Unix i Linux razem wizięte(kiedy się postara :lol: ) No trudno go zawiesić ale na dobrym sprzęcie ale jak ma się celoronika 300 mHz i 128 mb ramu to juź nie sztuka... A po zatym powinien mieć wymagania jak 98 SE ale to juź inna bajka
P.S. Windowsa 2000 wypuszcili w 2000 roku (wer.PL) a jest 2002 rok!
1. To jest temat Problemy z uźywaniem Windows XP!!!
2. Po co piszesz coś co jest oczywiste!??
3. Win 2k ma juź 3 lata ::lol: :lol: :lol:
4. Co to znaczy, źe Win ,,zawisza :lol: się z ,,częstotliwaścią :lol: 4 zwisy na 5 minut???
5. Windows najprawdopodobniej nie będzie nigdy tak stabilny jak Unix.
2. Po co piszesz coś co jest oczywiste!??
3. Win 2k ma juź 3 lata ::lol: :lol: :lol:
4. Co to znaczy, źe Win ,,zawisza :lol: się z ,,częstotliwaścią :lol: 4 zwisy na 5 minut???
5. Windows najprawdopodobniej nie będzie nigdy tak stabilny jak Unix.
Ale xp jest właściwie tak stabilny jak linux. Jak sie nie ma problemów ze sprzętem to cięęęęźko go zawieśić. Nawet linux teź czasami pada. A co do wspaniałego wyglądu xp są tacy co zmieniają go na tradycyjny z 2k.
Strona 1 / 1