Zgadzam się. AMD to gówno.
Zgadzam się. AMD to jest szybko robione gówno.
Odpowiedzi: 20
zgadzam się, Amd to gówno
Nie *** Ray. Sprawdz sobie ceny płyty pod Pentium IV i AMD.
i jeszcze jedno AMD wcale nie jest tansze jak sie sklada kompa bo wiekszosc plyt glownych pod AMDKA jest drozsza niz pod Intela, mowie o dobrych plytach bo gowno bylo jest i bedzie:))))
Ja sie qrna nie zgadzam z wami AMD to wcale nie jest gowno i ma lepsza przyszlosc od PIV. Zapewne nikt z was nie zna rzadnej wpadki intela a ja wam mowie ze dwie mial na pewno jedna to w procku 386 gdzie zapewnial ze pojdzie na nim system 32bitowy (Winda 95) i gowno prawda bo procek jest 16 bitowy wiec sie pytam jak ma na nim pojsc ten cholerny winshit 95???? moze ktos wie co?????
A druga jeszcze gorsza blad dzielenia w P 50 blad mial sie pojawiac raz na kilka tysiecy operacji a jak wyszedl office to okazuje sie ze wystepowal raz na 27 operacji (mowie o pierwszym office) i co tu jest dobre w intelu?????? A jeszcze jedna wpade wam przytocze tym razem nie o procka chodzi tylko o plyte cc820 na PIII wcale nie taka stara odpiepszyl ja bo chcial dac sdram zamiadt rimmu tak jak na VC820 wiec dal MTH (Memory translator hub) i co sie okazalo zwisy oraz samoistny reebot systemu zapewniam was mam juz 3 procesor intela i druga plyte intelowska moge cos na ten temat powiedziec:PPPP.
Jesli natomiast chodzi o AMD to pewno ze nie mozna porownywac PIV ze zwyklym athlonem tylko z athlonem thunderbird jest on owiele szybszy i wydajniejszy przy mniejszej czestotliwosci. A tak wogole to AMD prowadzi badania nad zmniejszeniem napiecia zuzywanego przez procka i tu bije na glowe Intela jak wiec mozecie pierdolic ze AMD to gowno skoro dzieki tym testa AMD najprawdopodobniej zastapi kiedys Intelowskie gowno w naszych laptopach. Nie to zebym rzywil niechec do intela ale wyprowadzam was z bledu :PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
A druga jeszcze gorsza blad dzielenia w P 50 blad mial sie pojawiac raz na kilka tysiecy operacji a jak wyszedl office to okazuje sie ze wystepowal raz na 27 operacji (mowie o pierwszym office) i co tu jest dobre w intelu?????? A jeszcze jedna wpade wam przytocze tym razem nie o procka chodzi tylko o plyte cc820 na PIII wcale nie taka stara odpiepszyl ja bo chcial dac sdram zamiadt rimmu tak jak na VC820 wiec dal MTH (Memory translator hub) i co sie okazalo zwisy oraz samoistny reebot systemu zapewniam was mam juz 3 procesor intela i druga plyte intelowska moge cos na ten temat powiedziec:PPPP.
Jesli natomiast chodzi o AMD to pewno ze nie mozna porownywac PIV ze zwyklym athlonem tylko z athlonem thunderbird jest on owiele szybszy i wydajniejszy przy mniejszej czestotliwosci. A tak wogole to AMD prowadzi badania nad zmniejszeniem napiecia zuzywanego przez procka i tu bije na glowe Intela jak wiec mozecie pierdolic ze AMD to gowno skoro dzieki tym testa AMD najprawdopodobniej zastapi kiedys Intelowskie gowno w naszych laptopach. Nie to zebym rzywil niechec do intela ale wyprowadzam was z bledu :PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
Juź się kurwa boję, ja pierdolę ale się kurwa boję. :–>>>>>>>
Do toja
zgadzam się z tobą w zupełności
(chciałem podkreślić mówię do zwłaszcza do ODpowiedzi źe ja nie jestem Blackiem tym z górnej części tego tematu który to mieszkał w USA zmieniłem mój nick na Lagier)
p.s. ODpowiedź moźesz mi przysłać maila moźe powymienialibyśmy się jakimiś ciekawymi informacjami
mój to: black13@go2.pl
pozdr.
Lagier(Black)
zgadzam się z tobą w zupełności
(chciałem podkreślić mówię do zwłaszcza do ODpowiedzi źe ja nie jestem Blackiem tym z górnej części tego tematu który to mieszkał w USA zmieniłem mój nick na Lagier)
p.s. ODpowiedź moźesz mi przysłać maila moźe powymienialibyśmy się jakimiś ciekawymi informacjami
mój to: black13@go2.pl
pozdr.
Lagier(Black)
Kin pin mi nie pasuje, mam trakery a nie kalifornie.
CHyba znam.
Nara do soboty.
CHyba znam.
Nara do soboty.
O kurwa nie wierze. Hej dostałeś kin pina?
Znasz tego pojeba mister twistera, bo mi się coś kojarzy, teraz jest zajebista pogoda więc pogadamy w sobotę.
Znasz tego pojeba mister twistera, bo mi się coś kojarzy, teraz jest zajebista pogoda więc pogadamy w sobotę.
Miejscówka, na peryferiach Wrocka, (ośrodek sportowy), ja jestem Asfalt.
Ale kurwa Bajer. Nie
Ale kurwa Bajer. Nie
Ksywka TOmir!
Nowy jak masz na imie?
Dobra teraz to ktoś przegioł pałe. Niewaźne ty prznajmniej wiesz o co chodzi, ale mister twister nie pokazuj sie na ulicach wrocławia, a szczególnie na miejscówce.
Niewaźne dobrze to określił "Masz pecha"
Niewaźne dobrze to określił "Masz pecha"
Fajnie macie chlopaki (i dziewczyny moze?). Widze, ze macie nowa zabawe, w obrzucanie sie blotem na forum? Dlatego mam prosbe, jak nikt nie ma nic do powiedzenia w temacie AMDIntel to moze niech sie nie wypowiada tutaj? Tak mi sie wydaje, ze wielu ludziom, ktorzy tu sobie chca poczytac o sprzecie, albo sofcie, albo sie czegos dowiedziec, a moze komus pomoc nie bawi czytanie waszych flug.
Jesli dla kogos to cos znaczy to chcialem podziekowac:
Blackowi i Odpowiedzi (fachowy nick ;) ) za utrzymywanie poziomu w tym watku.
Narka chlopaki
Jesli dla kogos to cos znaczy to chcialem podziekowac:
Blackowi i Odpowiedzi (fachowy nick ;) ) za utrzymywanie poziomu w tym watku.
Narka chlopaki
To, źe mieszkasz w domku jednorodzinnym nie czyni Cię wcale kimś lepszym. Tak swoją drogą w polsce nikt się jeszcze domku jednorodzinnego uczciwie nie dorobił. Chyba, źe kroił co popadnie, kapował lub kapuje za kasę.
Do Niewaźne–go
Tak istotnie jestem z Wrocka, i teraz juź wiem czemu na tej giełdzie tak śmierdzi marychą, gównami i niemytym ciałem, a szczegółnie przy twoim stoliku Niewaźny. To Ty jesteś ten zakopleksiony i pryszczaty, a z ryja Ci jedzie jak z przetwórni słomy makowej. Nie przejmuj się te pryszcze z pyska moźe Ci kiedyś zejdą. Jest jednak pewien warunek, przestań chodzić do gejklubów.
Tak istotnie jestem z Wrocka, i teraz juź wiem czemu na tej giełdzie tak śmierdzi marychą, gównami i niemytym ciałem, a szczegółnie przy twoim stoliku Niewaźny. To Ty jesteś ten zakopleksiony i pryszczaty, a z ryja Ci jedzie jak z przetwórni słomy makowej. Nie przejmuj się te pryszcze z pyska moźe Ci kiedyś zejdą. Jest jednak pewien warunek, przestań chodzić do gejklubów.
I do kogo te chore teksty. Napisałem wyraźnie, źe nie czułem się przez ten nowy komputer ani lepszy ani gorszy. A ty gościu o nicku Odpowiedz, do której klasy chodzisz,a moźe jeszcze do zerówki. Jak nie zrozumiałeś tego co napisałem, zapytaj mamy albo taty. Moźe Ci wytłumaczą. A jak się wstyddzisz, to spróbuj przeczytać to raz jeszcze aź zrozumiesz co chciałem przez to powiedzieć.
Dzięki Black.
Do ODpowiedz
Właśnie takich ludzi jak ty brakuje na tym forum!!!
pozdrawiam
Black
Właśnie takich ludzi jak ty brakuje na tym forum!!!
pozdrawiam
Black
Mister twister. MAsz niesłychanego pecha bo ja ciebie znam osobiście. Widze Ciebie często na Wrocławskiej. I to ty palisz cały czas marihuane z ty menelstwem. A teraz chciałeś tak zacynić , źe wiesz co się w ciemnym kręgu dzieje. I atakujesz poźądną wiarę.
DO mistera twistera.
Ej to musisz być teraz naprwade stary. NO masz racje przekonałeś mnie. Narazie jesteś takim samym frajerem jak ten koleś z Pentium 1,7 bo jak powiedziałeś : "Ja pierwszy komputer PC na przyzwoitym poziomie PENTIUM–100 (połowa polski jechała wtedy na 486) kupiłem .."
Kim ty wogóle jesteś?!!!
Ej to musisz być teraz naprwade stary. NO masz racje przekonałeś mnie. Narazie jesteś takim samym frajerem jak ten koleś z Pentium 1,7 bo jak powiedziałeś : "Ja pierwszy komputer PC na przyzwoitym poziomie PENTIUM–100 (połowa polski jechała wtedy na 486) kupiłem .."
Kim ty wogóle jesteś?!!!