Zejścia na pulpit
Co moźe być przyczyną, źe podczas gry wchodzi mi na pulpit
Odpowiedzi: 9
zainstaluj na nowo sterowniki do karty grafiki najlepiej najnowsze
No właśnie –prosze , źebym mógł podziękować
Ad@$:A jak kliknę i poczekam aź się na przykład załaduje kolejka w Championship Managerze to załoźmy dojdzie do np. 25% i pulpit. Inym razem jak wgram poł sezonu później to samo
Ad@$ naucz się edytować swoje posty i nie pisać jednego pod drugim w krótkim odstępie czasowym. Opcja "zmień" w prawym górnym rogu Twojego postu.......aligator.......
prosze
Na procku do 40 , a na płycie do 30. Jeźeli chodzi o chłodzenie to mam dobre mimo procka 2,2GHz. Mam miedziany rezystor, firmowy , naprawdę dobry.
A jeźeli chodzi o stery do grafy to 45.32 Geforce2/400MMX
A jeźeli chodzi o stery do grafy to 45.32 Geforce2/400MMX
u mnie jest to samo gry wyvhodza na pulpit.
Prawdopodobnie mam albo uszkodzony procek albo przegrzewający sie.Zobacz jakie masz temperatury, u mnie jest okolo 75 stopni:)
ps.A czy w systemie po jakims czasie uzywania masz duuuuzo błedów? u mnie po dwóch tygodniach uzywania nei da sie prawie nic zrobic co chwila błedy :evil:
a gry z poczatku wychodzily po 5 – 10 minutach a teraz np "RTCW" wychodzi po 5 – 10 sekkundach na pulpit czasami z bledem "ddhelp wykonał....." albo z jakims innym , a czasmami wogóle nic eni pisze
Prawdopodobnie mam albo uszkodzony procek albo przegrzewający sie.Zobacz jakie masz temperatury, u mnie jest okolo 75 stopni:)
ps.A czy w systemie po jakims czasie uzywania masz duuuuzo błedów? u mnie po dwóch tygodniach uzywania nei da sie prawie nic zrobic co chwila błedy :evil:
a gry z poczatku wychodzily po 5 – 10 minutach a teraz np "RTCW" wychodzi po 5 – 10 sekkundach na pulpit czasami z bledem "ddhelp wykonał....." albo z jakims innym , a czasmami wogóle nic eni pisze
Problem moźe teź powodować sterownik karty graficznej.
A jak kliknę i poczekam aź się na przykład załaduje kolejka w Championship Managerze to załoźmy dojdzie do np. 25% i pulpit. Inym razem jak wgram poł sezonu później to samo
Moźe być to wina RAM'u ale odjąłem jedną kość i pozostałem przy jednej 256 i jest to samo tylko. źe juź coraz rzadziej
Np. skróty klawiaturowe w opcjach myszy, klawiatury czy karty graficznej .
Strona 1 / 1