Zdjęcia na DVD
Chcę nagrać na płytce pokaz zdjęć, tak by moźna było otworzyć je później na dvd. Interesuje mnie zapis w SVCD, oraz duźa moźliwość ustawień programowych. Czekam na propozycje programów, które maszym zdaniem sa najlepsze do takich rzeczy. Pozdrawiam.
Odpowiedzi: 2
Nero VisionExpres oraz Roxio ECDCreator robią prezentację ze zdjęć z kreatora. Masz malutki wpływ na to jak to będzie wyglądać ostatecznie. Poza tym oba te programy generują prezentację którą moźna nagrać na VCD, SVCD i DVD. Na DVD sprawdziłem, w stacjonarnym odtwarzaczu zdjęcia moźna obejrzeć ale nie powiem bym był zachwycony jakością. Najbardziej dokuczliwa jest morka, strasznie miga biały kolor, aź oczy bolą.
Ja na co dzień uźywam Pinnacle Studio. Trwa to (robienie prezentacji) znacznie dłuźej ale z efektu jestem w pełni zadowolony, a poza tym mam pełną kontrolę nad wyglądem prezentacji.
Ja na co dzień uźywam Pinnacle Studio. Trwa to (robienie prezentacji) znacznie dłuźej ale z efektu jestem w pełni zadowolony, a poza tym mam pełną kontrolę nad wyglądem prezentacji.
Ulead DVD Movie Factory najlepiej. warto takze sprawdzic pakiet Nero albo Sonica :idea:
Strona 1 / 1