ZDALNE WYWOŁANIE PROCEDURY NIE POWIODŁO SIĘ
O co chodzi z tym tekstem napisanym w przeze mnie w temacie? Wyskakuje mi to zawsze przy instalacjach. Instalator się włacza, jest 0% i dalej wyskakuje ten error.
Odpowiedzi: 4
Sprobuj przed instalacja wpisac w Uruchom – net start spooler.nerevaryjczyk:Instalator się włacza, jest 0% i dalej wyskakuje ten error.
na stronie microsoftu wystarczy wpisać "zdalne wywoływanie procedur"... miałem ten sam problem ale dość szybko sobie z nim poradziłem. Więcej Ci nie pomogę bo zwyczajnie juź nie pamiętam jak to było...
Mnie to wygląda na wyłączenie jakiejś usługi, chociaź w tym wypadku moge się mylić. Zerknij do Panelu sterowania––>Narzędzia administracyjne––>Usługi
Miałem ostatnio problem jak instalowaałem pralke niby wszystklo grało ale puzniej musiałem włoźyc pranie wszystko sie inicjuje swieci sie kontrolka i przy 0% wyskakuje jakis bład i buuum wywala mi jakies zasrane komunikaty.
Równie dobrze twój post mogło by tak brzmiec powiedz cos wiecej czy instalujesz "pralke" , "lodówke" , windowsa xp , a moźe gta czy co bo jak na razie ci nie moge pomuc.
Strona 1 / 1