Zdalne sterowanie komputerem przez bluetooth w Win98
Witam, Mam problem z zdalnym strowaniem bluetooth w moim komputrze, problemu tego nie było na windowsie xp, ale z racji tego źe jestem starym miłosnikiem windowsa 98 to po zmianie sytemu zaczeły się pojawiac problemy juź przy instalcji bluesolei (BlueSoleil 1.6.1.4 release 050606) są to strowniki które były zawarte z bluetooth. Więc kiedy instalowałem oprogramowanie komputer nagle stawał i się wyłączał, po ponownym uruchomieni wyskawił mi błąd jeszcze w trybie dosowym.
Oczywiscie ponowny restart nic nie pomógł, jednak po wejściu w tryb awaryjny i usuniecie strowników sieci bluetooth (które były mi zbedne) oraz bluetooth device i "bluetooth menager"– który najprowdopodobniej powodował błąd, wszystko zaczelo działac, jedyny sterownik który zosatał to ISSC BlueTooth Device umieszczony w "kontroleray uniwersalnej magistrali szeregowj" transfer plików z telefonu na komputer za pomocą bluetooth działa ale nadal nie działa mi zdalne sterowanie komuterem za pomocą telefonu na czym mi bardzo zalerzy.
Pomoc którą chce uzysakc to:
Dlaczego po instalacji bluesolei wyskakuje mi ww. błąd i jak się go pozbyć
Jaki strownik odpowada za zdalne sterownie?
lub informacije na temat alternatywnego programu któryby nie powodował tego typu problemów mający podbne moźliwosci.
Podczas inicjalizacji uźądzenia COMFIGMG:
Błąd ochrony systemu Windows. Naleźy ponownie uruchomic komputer.
Oczywiscie ponowny restart nic nie pomógł, jednak po wejściu w tryb awaryjny i usuniecie strowników sieci bluetooth (które były mi zbedne) oraz bluetooth device i "bluetooth menager"– który najprowdopodobniej powodował błąd, wszystko zaczelo działac, jedyny sterownik który zosatał to ISSC BlueTooth Device umieszczony w "kontroleray uniwersalnej magistrali szeregowj" transfer plików z telefonu na komputer za pomocą bluetooth działa ale nadal nie działa mi zdalne sterowanie komuterem za pomocą telefonu na czym mi bardzo zalerzy.
Pomoc którą chce uzysakc to:
Dlaczego po instalacji bluesolei wyskakuje mi ww. błąd i jak się go pozbyć
Jaki strownik odpowada za zdalne sterownie?
lub informacije na temat alternatywnego programu któryby nie powodował tego typu problemów mający podbne moźliwosci.
Odpowiedzi: 1
witam ponownie, z uwagi na brak odpowiedzi na mojego posta postanowiłem sam cos poszukac, siedziałem cały wieczór i znalazłem to:
mój procesor to athlon 2800 XP
jeźeli to was na cos naprowadzi to wielkie thx za pomoc bo wałsnie tu jest opisany ten błąd jaki mi występuje
http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en–us;187612
mój procesor to athlon 2800 XP
jeźeli to was na cos naprowadzi to wielkie thx za pomoc bo wałsnie tu jest opisany ten błąd jaki mi występuje
Strona 1 / 1