Zdalne sterowanie komputerem przez bluetooth w Win98

Witam, Mam problem z zdalnym strowaniem bluetooth w moim komputrze, problemu tego nie było na windowsie xp, ale z racji tego źe jestem starym miłosnikiem windowsa 98 to po zmianie sytemu zaczeły się pojawiac problemy juź przy instalcji bluesolei (BlueSoleil 1.6.1.4 release 050606) są to strowniki które były zawarte z bluetooth. Więc kiedy instalowałem oprogramowanie komputer nagle stawał i się wyłączał, po ponownym uruchomieni wyskawił mi błąd jeszcze w trybie dosowym.

Podczas inicjalizacji uźądzenia COMFIGMG:
Błąd ochrony systemu Windows. Naleźy ponownie uruchomic komputer.

Oczywiscie ponowny restart nic nie pomógł, jednak po wejściu w tryb awaryjny i usuniecie strowników sieci bluetooth (które były mi zbedne) oraz bluetooth device i "bluetooth menager"– który najprowdopodobniej powodował błąd, wszystko zaczelo działac, jedyny sterownik który zosatał to ISSC BlueTooth Device umieszczony w "kontroleray uniwersalnej magistrali szeregowj" transfer plików z telefonu na komputer za pomocą bluetooth działa ale nadal nie działa mi zdalne sterowanie komuterem za pomocą telefonu na czym mi bardzo zalerzy.

Pomoc którą chce uzysakc to:
Dlaczego po instalacji bluesolei wyskakuje mi ww. błąd i jak się go pozbyć
Jaki strownik odpowada za zdalne sterownie?
lub informacije na temat alternatywnego programu któryby nie powodował tego typu problemów mający podbne moźliwosci.

Odpowiedzi: 1

witam ponownie, z uwagi na brak odpowiedzi na mojego posta postanowiłem sam cos poszukac, siedziałem cały wieczór i znalazłem to:
http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en–us;187612

mój procesor to athlon 2800 XP
jeźeli to was na cos naprowadzi to wielkie thx za pomoc bo wałsnie tu jest opisany ten błąd jaki mi występuje
BulletossS
Dodano
25.11.2005 02:46:33
BulletossS
Dodano:
24.11.2005 03:16:14
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1