Zdalne logowanie na zdalny pulpit

Witam mam problem ze zalogowaniem się na drugi komputer za pomocą zdalnego pulpitu. Problem objawia się w tym źe przy próbie zalogowania się wpierw widzę napis źe trwa logowanie, a później źe trwa zapisywanie ustawień i na tym koniec. Klient Remote Deskopt się wyłącza. Co najciekawsze jeźeli juź jestem tam zalogowany userem którym chcę się zdalnie zalogować to wszystko działa poprawnie.

Odpowiedzi: 3

Ja jestem zbyt leniwy by chodzić :). jak by ktoś wiedział jak mógł bym włączyć szybkie przełączanie tak by wszystko działało to bym był bardzo zadowolony. Bez tego nie mogę uruchomić konkurencyjnych sesji.
Casper
Dodano
06.09.2005 18:06:20
Ja się wcale niemoge połaczyć zdalnie i muszę z tym zyć chociaź chciałbym bardzo pozdro!! :D
mariusz25l
Dodano
06.09.2005 15:48:32
Po prawie całonocnej walce udało mi się w końcu rozwiązać problem. Ku pamięci opisze co zrobiłem. Duźo tego nie było musiałem wyłączyć na zdalnym komputerze moźliwość szybkiego przełączania uźytkowników. Tutaj znowu pytanie czy jest to normalne zachowanie czy po prostu mam jakieś dziwne win xp (oba od razu miały w sobie sp2)
Casper
Dodano
06.09.2005 09:58:20
Casper
Dodano:
05.09.2005 16:22:51
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1